Semifinaalit 2024: Ottelu 1 – Kurinalainen hermes jatkoi ryöstöretkiään

IPK–Hermes 0-3 (0-2, 0-0, 0-1)

Playoffs-kevään semifinaalit polkaistiin käyntiin Olvinmaalla, Iisalmessa kun vastakkain asettui kotiedun haltija IPK ja Kokkolan Hermes. Ensimmäisessä erässä Hermes jatkoi kurinalaisesti sotasuunnitelmaansa ja imi tiiviinä viisikkona tilan pois keskialueelta. Toisaalta tähtinutut kärkkyivät kärsivällisesti otollisia hyökkäys aihioita ja sellainen manifestoitui maaliksi ajassa 12:42. Sähäkkä kakkosketju sahasi parilla syötöllä IPK:n puolustuksen halki ja lopulta Topias Liljamo naulasi tulisesti 0-1 johdon. Toinen maali syntyi pari minuuttia myöhemmin kun Arttu Lausniemi voitti hyökkäyspään aloituksen ja suti Santeri Sulun tarjoileman lätyn uuniin maalin edustalta. Toinen erä sujui maaleitta ja Hermes ei poikennut piiruakaan tiiviydestään. Maalin suulla järkähtämätön Visa Vedenpää torjui varmasti napaten mm. läpiajon. Kolmannen erän Hermes selvitti jälleen kerran kurinalaisesti ja viimeisen niitin vippasi Arttu heikkilä tyhjään maaliin. Huikea ryöstö jälleen kerran Kokkolaan viemisiksi.