Uutiset

Toiminnanjohtajan yhteenveto Mestis-kaudesta sekä askelmerkkejä tulevaan

Kausi 2023-2024

Haluan kiittää kaikkia päättyneestä kaudesta, joka oli urheilullisesti menestys, vaikka mitalia ei tänä vuonna Kokkolaan tullut. Päävalmentaja Poikonen ja hänen valmennusryhmänsä tekivät erinomaista työtä pelaajien kanssa luoden urheilullisen joukkueen täynnä hyviä persoonia. Laadukas arki mahdollisti monen pelaajan kehittymisen talven aikana.

Otteluissamme kävi yleisöä kuluneella kaudella reilut 40 000 katsojaa, jonka ansiosta olemme tällä hetkellä alueen suurin tapahtumajärjestäjä.

Otteluissamme kävi yleisöä kuluneella kaudella reilut 40 000 katsojaa, jonka ansiosta olemme tällä hetkellä alueen suurin tapahtumajärjestäjä. Tunnelma, eteenkin ratkaisupeleissä, oli käsin kosketeltava ja faniemme kannustus siivitti joukkuettamme läpi koko matkan. Saimme aikaan Kokkolaan ja maakuntaan kiekkobuumiin, joka antaa hyvät lähtökohdat tulevaisuuteen sekä toimintamme kehittämiseen.

Kokkola on erinomainen paikka Mestis-seuralle, sillä meillä on sarjan parhaat kannattajat sekä yhteistyökumppanit. Nämä tekijät mahdollistavat uusia tarinoita myös tulevaisuudessa sekä kaikille ulottuvilla olevaa viihdettä koko vuodeksi. 

Hermes tulevaisuudessa

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme teknologian ja sosiaalisen median tuodessa uusia mahdollisuuksia. Tekoälyn lisäksi tarvitsemme älytekoja. 

Haluamme, että jokainen kuuluu joukkueeseemme! Liikunnan ja urheilun kiistatta parasta antia on yhteenkuuluvuuden tunne ja hyväksytyksi tuleminen. Tämän vahvistamiseksi mm. järjestämme ensi kauden aikana tapahtumia, jotka edistävät lasten ja nuorten hyvinvointia. Näemme myös alueen kaksikielisyyden rikkautena, joten teemme siitä näkyvän osan brändiämme ja ottelutapahtumia.

Haluamme, että jokainen kuuluu joukkueeseemme! Liikunnan ja urheilun kiistatta parasta antia on yhteenkuuluvuuden tunne ja hyväksytyksi tuleminen.

Hermes alkaa toteuttaa uutta vietsintästrategiaa, jossa panostamme mediasisältöihin tavoitteena kasvaa merkittäväksi viestintäkanavaksi. Julkaisujen tulee olla mielenkiintoisia ja ajankohtaisia, jotka tavoittavat nopeasti suuren määrän vastaanottajia. Nykypäivänä valtaosa ihmisistä saa informaationsa sosiaalisen median kanavista, joten tehtävänämme on tuottaa laadukasta sekä kiinnostavaa sisältöä seuraajille ja yhteistyökumppaneille. Hermes-brändistä on kehittynyt alueellisesti merkittävä sisällöntuottaja, joka tavoittaa kymmeniätuhansia ihmisiä.

Tulevan kauden yksi painopisteistämme ovat ottelutapahtumat. Niiden tulee olla enemmän kuin pelkkä jääkiekko-ottelu. Jäähalli on monille kohtaamispaikka, johon tullaan viettämään virkistävä ilta poissa arkisesta aherruksesta. Live-urheilu tarjoaa tähän loistavan asetelman: se on viihdettä täynnä jännitystä ja käänteitä, joita ei ole käsikirjoitettu. Haluamme vahvistaa tätä kokemusta monipuolistamalla tarjontaamme tapahtumissa ja taata laadukaita palveluja katsojille sekä yhteistyökumppaneille.

Nyt katse kääntyy kohti ensikautta ja aloitamme tulevien sopimusten julkistamisen kanavissamme tällä viikolla. Ollen jatkossakin ylpeästi kokkolalainen!