Uutiset

Tuukka Poikonen on Hermeksen uusi päävalmentaja

Poikonen valmentaa kokkolan hermestä loppukauden sekä kauden 2022-2023

Tuukka Poikonen 36v on Tampereelta kotoisin ja on aikaisemmin toiminut useamman vuoden päävalmentajana Ilveksen U18 ja U20 vuotiaiden joukkueissa. Viimeiset 1,5vuotta on Tuukka valmentanut Slovakiassa.

Kokkola on erittäin perinteinen seura ja olosuhteet/kiinnostus Mestiksen mittapuulla on ihan kärkipäätä. Organisaatiolla on selvä visio mihin suuntaan seuraa halutaan viedä ja sen suhteen tehdään töitä.

Tuukka Poikonen:

Fiilis on hyvä päästä hommiin ja sarjana Mestis tarjoaa hienon haasteen. Tietysti valmentaja ei ikinä toivo näitä tilanteita, koska inhimillinen puoli on, että tullaan jonkun tilalle kesken projektin ja koskaan ei pelkästään ole yhden ihmisen epäonnistumisesta kyse. Näissä tilanteissa joukkueella on ollut haasteita ja itseluottamus ei ole paras mahdollinen, koska pisteitä ei ole tullut toivotulla tahdilla.

Kokkola on erittäin perinteinen seura ja olosuhteet/kiinnostus Mestiksen mittapuulla on ihan kärkipäätä. Organisaatiolla on selvä visio mihin suuntaan seuraa halutaan viedä ja sen suhteen tehdään töitä.

Kevään osalta odotukset on saada raikkautta ennen kaikkea. Joukkueen pelaamisella on selvä pohja ja nyt pitää löytää se puuttuva palanen, että tulosta ja tehokkuutta löytyisi. Sarjataulukon suhteen kaikki on vielä mahdollista, joten nyt pitää keskittyä tähän hetkeen ja elää siinä! Yhdestä onnistumisesta kohti seuraavaa, eikä olettaa mitään. Jos kaikki laittaa all-in, niin ei jää jossiteltavaa ja saavutetaan se mihin rahkeet riittää!

Kokkolan Hermes toivottaa Tuukan tervetulleeksi valmennuskokoopanoon ja Kaarlelankadun pyhättöön!