Uutiset

Hermekselle tappio Suomen Cupin puolivälierässä – Valmiina ratkaisemaan torstaina

Hermes – IPK 2-4 (1-2, 0-0, 1-2)

Suomen Cupin puolivälierien ensimmäiset pelit pelattiin keskiviikon kierroksella. Kokkolassa Hermes kohtasi jo tällä kaudella harjoitusottelussa vastaan luistelleen IPK:n Iisalmesta.

Hermes aloitti räväkästi maalaten 19 sekunnin jälkeen Anttilan toimesta. IPK kiri tasoihin viiden minuutin kuluttua ja otti johtoaseman erän loppupuoliskolla. Kolmannen erän viimeisillä hetkillä Hermes tasoitti ottelun Valtteri Hotakaisen toimesta. Tasaväkinen ottelu päättyi kuitenkin IPK:n juhliin.

Sarjan toinen ottelu pelataan jo torstaina 9.9. Iisalmessa ja panoksena on jatkopaikka. Mikäli tämän ottelun jälkeen pisteet ovat tasan, pelataan yksi 20 minuutin ratkaiseva jatkoerä. Jatkoerä pelataan kokonaisuudessaan ilman “maalista poikki” -periaatetta. Mikäli jatkoeräkin päättyy tasatulokseen, ratkaistaan otteluparin voitto vl-kilpailussa.

Ottelussa pisteitä tekivät:
00:19 1-0 Sami Anttila (Julius Reini, Eemeli Takala)
57:08. 2-2 Valtteri Hotakainen (Juha Rautiainen)

Kristian Tamminen 6+3+9=18 torjuntaa (pois: 59:47-60:00)