Uutiset

KAHAKKA TURNAUS LAUANTAINA: HERMES MUKANA TURNAUKSESSA

3.5.2020

Kokkolan Hermes osallistuu lauantaina 9.5 kello 18:00 Kahakka Brewery tournamentiin, jossa kohdataan KPV, Tiikerit ja Nibacos.

Keskipohjanmaa järjestää lauantaina 9.5. klo 18 ”Kahakka Brewery Tournament” FIFA-turnauksen. Mukana menossa ovat haastajan roolissa olevan Kokkolan Pallo-Veikkojen lisäksi Tiikerit, Hermes ja Nibacos. Turnausta voi seurata ilmaiseksi suorana lähetyksenä netissä. Linkki lähetykseen jaetaan Keskipohjanmaan verkkosivuilla sekä seurojen somekanavissa. Turnaukseen osallistuu jokaisesta seurasta kaksi edustusjoukkueen pelaajaa, jotka kisaavat kahden hengen tiimeinä Kokkolan herruudesta. Otteluiden lisäksi paikalla on taustahenkilöitä, jotka antavat otteluiden välissä haastatteluja, sekä selostajana toimiva Oskari Kankare. Hermes tulee julkaisemaan tapahtumassa edustusjoukkueen valmennustiimin kaudelle 2020-2021, joten seurattavaa riittää niin peleissä kuin haastatteluissakin. Lisää tapahtumasta seuran some-kanavilla viikon aikana.