Uutiset

HERMES PÄÄTTI KAUDEN TÄNÄÄN – KIITOSTEN AIKA

13.3.2020

Kokkolan Hermeksen edustusjoukkueen kausi päättyi virallisesti perjantaina

Hermes kokoontui tänään jäähallille päättämään kauden 2019-2020 aiemmasta poiketen jo runkosarjan päätöskierroksen jälkeen. Jokaisella kaudella ja nimenomaan uudella Mestis- aikakaudella, Hermes on jatkanut pelejä runkosarjan jälkeen ja yleensä pudotuspeleissä. Kerran kausi päättyi karsintojen jälkeen ja nyt koko Mestis- kauden päätti urheilua vakavampi ja kovempi kamppailu COVID-19 virusta vastaan.

Jääkiekkoliitto päätti torstai-iltana keskeyttää kaiken kilpailutoiminnan johon myös Mestis kuuluu. Sama päätös tehtiin myös Liigan puolella perjantaina ja sen myötä jääkiekon Suomen mestaruus jää kokonaan jakamatta kaudella 2019-2020.

Hermeksen joukkue kokoontui tänään viimeistä kertaa nykyisellä kokoonpanollaan ja päävalmentaja Ari- Pekka Pajuluoma hyvästelikin joukkueen, sillä Pajuluoma ei jatka enää ensi kaudella Hermeksen valmentajana. Useimmilla pelaajillakin sopimus päättyy tähän kauteen, eikä ensi kaudeksi ole vielä valmiita sopimuksia. 

Kuten loppukausi osoitti on nykyisessä joukkueessa kuitenkin potentiaalia, joka varmasti tullaan miettimään tarkasti uutta joukkuetta rekrytoidessa.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Ensinnäkin kiitos pelaajille, valmentajille, toimijoille ja iso kiitos kannattajille, yleisölle sekä yhteistyökumppaneille jälleen kerran hienosta kaudesta. Kaikki ymmärtää ja seisoo päätöksen takana mikä jouduttiin tekemään kun kysymys on urheilua isommasta asiasta, ihmisten terveydestä. 

– Tulevaisuuden työt on aloitettu ja uuden päävalmentajan nimi julkaistaan ensi viikon aikana. Hermeksellä on optiot Vilho Heikkisen, Heikki Harjun ja Eetu Paasovaaran sopimuksiin. Niistä tiedotetaan maaliskuun aikana, kuten varmasti jo muistakin uusista pelaajasopimuksista.