Uutiset

OTTELUENNAKKO: TAISTELU TIIVISTYY – KOOVEE VIERAAKSI PERJANTAINA

28.2.2020

Hermes – KOOVEE 28.2 kello 18:30 Kokkolan jäähalli

Hermes ja KOOVEE iskevät yhteen Kaarlelankadun pyhätössä perjantaina kun Mestiksen kevään ratkaisuottelut ovat käynnissä. Hermes taistelee minimissään pudotuspelipaikasta. Viime aikojen hyvät otteet ovat nostaneet jumalrintaiset taisteluun paremmistakin sijoista. Illan ottelu on Hermekselle tärkeä mikäli KOOVEE:ta halutaan kiinni ottaa. Piste-eroa joukkueilla on ennen iltaa yhdeksän pistettä. Sarjan seitsemäs KeuPa HT on kahden pisteen päässä, toisaalta myös K-Vantaa on sijalla yhdeksän kolmen voiton päässä Hermeksestä, joten panosta runkosarjan lopussa riittää.

Hermes haki keskiviikkona tärkeän vierasvoiton Lappi-Areenalta kun kotijoukkue RoKi kaatui lukemin 3-5 2700 silmäparin edessä. Ottelu ratkesi pelin toisessa erässä kun Hermeksellä oli tehokas neljäminuuttinen, jonka aikana Riku Sihvonen, Oskari Uomala ja Julius Reini tekivät jokainen maalin.  

Hermes lähtee illan otteluun allaan neljä voitettua ottelua. Vierailja KOOVEE puolestaan on hävinnyt viimeiset seitsemän ottelua ja lähteekin nyt Kokkolaan ja Rovaniemelle viikonlopuksi kääntämään kurssia, sillä lauantaina joukkue kohtaa RoKin. 

Hermeksen kultakypärä illan ottelussa on pistepörssin 21 sijalle noussut Eetu Paasovaara 8+28. KOOVEE:lla tehoin 19+27 koko sarjan pörssissä sijalla neljä oleva Janne Seppänen.

HERMEKSEN KOKOONPANO

Varmuudella illan ottelusta on sivussa puolustajat Juho Korhonen (2-3 viikkoa), Eetu Pylkkänen (päivä kerrallaan) ja hyökkääjät Heikki Harju (3-4 viikkoa) ja Waltteri Lehtonen (päivä kerrallaan). 

Hermeksen kahden puolustajan loukkaantumisen vuoksi harjoituskokoonpanoon on nostettu A-nuorten puolustaja Veeti Sarkanen. Sarkasen debyytti Mestiksessä ei kuitenkaan tapahdu illan ottelussa, sillä muu puolustajakuusikko on pelikunnossa. 

Pe 28.2. kello 18:30 Hermes – KOOVEE 

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita.

Liput ennakkoon:  http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo

Tervetuloa!