Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES – K-VANTAA TÄNÄÄN – TAISTELU PUDOTUSPELIPAIKASTA TIIVISTYY!

19.2.2020

Hermes – K-Vantaa Kaarlelankadulla keskiviikkona kello 18:30

Hermes ja K-Vantaa jatkavat taistelua pudotuspelipaikoista kun pääkaupunkiseudun Vantaa matkaa keskiviikkona Hermeksen vieraaksi Kokkolan jäähalliin.

Panos on illan otteluun selvä. Vain voitto kelpaa molemmille joukkueille, sillä runkosarjaa on jäljellä enään seitsemän ottelua. Hermes pitää tiukasti kiinni sijasta kahdeksan 58 pisteellä ja K-Vantaa puolestaan on sijalla yhdeksän 51 pisteellä. Fakta on se että mikäli K- Vantaa haluaa taistella Hermestä vastaan pudotuspelipaikasta, on heidän haettava Kokkolasta minimissään voitto. Kaikki muut tulokset tarkoittavat vaikeata tilannetta pääkaupunkiseutulaisille.

Hermes haki lauantaina arvokkaan vierasvoiton toisesta kilpakumppanista, Peliitoista. Voitto antoi varmasti paljon luottamusta tekemiseen ja kun se tehtiin vielä ilman Samu Markkulaa, Riku Sihvosta ja Jerry Sammalistoa, niin lähtökohta miesten tervehtymisen jälkeen keskiviikon otteluun on hyvä.

LEHTONEN JA MOILANEN 

Hermes hankki siirtoajan kynnyksellä vahvistuksen keskushyökkääjäosastolle kun kokenut Waltteri Lehtonen siirtyi Hermekseen. Lisäksi Oulun Kärppien Jesse Moilanen jatkaa ainakin kuluvan viikon Kokkolassa. Moilasen kotidebyytti nähdään varmasti keskiviikkona. Lehtosen kotidebyytti saattaa siirtyä myöhemmäksi, mutta sitä ei pystytä vielä vahvistamaan.

Kokoonpanosta keskiviikkona varmuudella on sivussa puolustaja Juuso Ketola (kymppitili) ja melko varmasti Julius Reini (toistaiseksi).

K-VANTAA

Vantaan joukkueessa Hermes- kasvatti Eetu Mäki.

Lisäksi monivuotinen Hermes- puolustaja Samuel Sikstus sekä viime kaudella huippukauden Kokkolassa pelannut Joonas Niemelä.

Tervetuloa Kaarlelankadulle keskiviikkoiltana kun Hermes taistelee pudotuspelipaikasta!

Ke 19.2 kello 18:30

HERMES – K-VANTAA

Ovet auki 17:30

Ylä- ja alapub sekä VIP- tilat palvelevat asiakkaita.

Liput ennakkoon:  http://www.hermes.testbox.fi/liput/lippuinfo