Uutiset

SAMU MARKKULA LAINALLE HERMEKSEEN

11.11.2019

Paluumuuttaja Hermeksen hyökkäykseen

Kahtena edellisenä kautena Hermeksen parhaana pistemiehenä taituroinut Samu Markkula (25) tekee paluun Kokkolaan ja siirtyy Hermekseen lainalle Vaasan Sportista. Hyökkääjän lainapesti on kahden kuukauden mittainen. Markkula on menneellä kaudella pelannut Sportissa Liigaa kuusi ottelua ja saalistanut niissä kaksi syöttöpistettä, lokakuun loppupuolella Sport lainasi Markkulan Mestikseen Kajaanin Hokkiin jossa hän kairasi neljässä ottelussa tehot 1+3=4.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen:

-Markkula on tuttu kaveri valmennukselle ja toisinpäin. Homma toimi viime vuonna hienosti ja ”Mara” tietää kulttuurin mihin hän tulee. Varmasti saamme mitä tilaamme, eli tehopisteitä, mutta myös kokonaisvaltaisesti tehokasta pelaamista. Hän on hyvä esimerkki siitä että tunnollisesti puolustamalla saadaan tehokkuutta myös hyökkäyspeliin.

-Aikaisemminkin oli jo puhetta lainasta Markkulan kohdalla, mutta nyt pidempi ja suunnitelmallisempi ajanjakso sopii meille hyvin.

Kuva: Andrea Lindvall