Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES – K-VANTAA TÄNÄÄN!

29.11.2019

Hermes – K-Vantaa kello 18:30 jäähallissa

Hermes kohtaa ensimmäistä kertaa tällä kaudella K- Vantaan kotikaukalossa Kaarlelankadulla. Syksyn aikaisempi kohtaaminen päättyi Vantaalla Hermeksen voittoon.

Kotijoukkue Hermes pelasi menneellä viikolla kolme ottelua joista ensimmäinen peli kotona päättyi voittoon Peliittoja vastaan. Kaksi seuraavaa menikin tuloksellisesti huonommin, sillä viikonlopun Itä-Suomen kiertueelta ei tullut kuin kokemusta kotiin viemisiksi. 

Hermeksen joukkueen kokoonpano on elänyt viime aikoina loukkaantumisten vuoksi. Tänäänkin sivussa ovat kaksi pörssin kärkinimeä Riku Sihvonen ja Gabin Ville. Lisäksi Ville Saloranta on sairastuvalla toistaiseksi. Sairastuvalta paluun tekee koko kauden lainasopimuksella Hermeksessä kiekkoileva Kärppien sopimuspelaaja Zdenek Sedlak. Tuukka Tieksola ja Tommi Järvitalo puolestaan palasivat takasin Ouluun, joista Järvitalo loukkaantuneena sillä Jokipojat pelissä hyökkääjä joutui jättämään kaukalon.

HAAKANA HAASTAA TUUNASEN

Illan ottelussa nähdään mielenkiintoinen asetelma, sillä Hermeksen viime kauden valmennustiimin Kari Haakana saapuu joukkouineen Kokkolaan ja vastassa on tietenkin viime – ja tämän kauden Hermes- valmentaja Janne Tuunanen. Kari ”Kassu” Haakana siirtyi kuluvalle kaudella K-Vantaan valmennustiimiin, mutta päävalmentaja Jesse Welling erotettiin ja Haakana nousi päävalmentajan paikalle. K- Vantaa on osoittanut vaihdoksen jälkeen piristymisen merkkejä, ja syytä onkin sillä Vantaalaiset operoivat erittäin laadukkaalla materiaalilla. K- Vantaa oli kesällä aktiivinen siirtomarkkinoilla ja joukkuetta vahvistettiin mm Hermeksestä hankituilla Joonas Niemelällä, Samuel Sikstuksella ja Vaasan Sportista siirtyneellä Hermes- kasvatti Eetu Mäellä.

PÖRSSIKÄRJET

Sebastian Moberg, Hermes

Eetu Mäki, K-Vantaa

SEURAA HEITÄ

Henri Limma, Hermes

– Hermeksen sisäisen maalipörssin ykkönen pelaa vahvaa kautta. Ketjukaveri Jerry Sammalisto sekä Jesper Ahlgren ovat olleet koko kauden vierellä ja tulosta on syntynyt. Aina kun tämä kolmikko on jäällä on peli yleensä vastustajan päädyssä. Nähdäänkö Limma ylivoimalla?

Eetu Mäki, K-Vantaa

-Hermes- kasvatti vierasjoukkueen paidassa. On joukkueen pörssiykkönen. Tätä yhtälöä harvoin nähdään Kaarlelankadulla ja sitä kannattaa tulla seuraamaan. Jokereiden sopimuspelaaja on alati vaarallinen kiekon kanssa. 

Hermes – K-Vantaa Kokkolan Jäähallissa 29.11 kello 18:30. Tervetuloa!