Uutiset

TIEDOTE: VILLE SALORANTA SIIRTYY HERMEKSEEN

10.10.2019

Hyökkääjä Ville Saloranta Hermekseen

Kokkolan Hermes vahvistaa rivejään kun hyökkääjä Ville Saloranta siirtyy Kokkolaan Tampereen KOOVEE:n paidasta.

Ville Saloranta, 23, on pelannut tällä kaudella yhden ottelun Mestiksessä ja juuri Hermestä vastaan joka oli sarjan avauspeli. Sen jälkeen minuutteja ei tullut sarjajohtajan kokoonpanossa. Nyt Saloranta vaihtaa punaisen päälle ja on edustuskelpoinen jo tulevassa lauantain Hokki vierasottelussa.

Rightin puolen laitahyökkääjä takoi viime kaudella, joka oli hyökkääjän ensimmäinen kausi Mestiksessä tehot 17+21 ollen joukkueensa toiseksi tehokkain pelaaja.

Ville Saloranta:

-Todella hyvin mielin ja intoa täynnä ole tulossa Kokkolaan ja Hermekseen! Jäi mieleen viime kaudesta se että täällä on varmaan koko sarjan kovaäänisimmät fanit ja tunnelma hallissa aina hyvä. Siitä sai hyvän fiiliksen peliin.

-Viime kausi sujui henkilökohtaisesti hyvin, mutta parannettavaakin jäi. Hyvä kesä alla ja sain olla terveenä vaikutti varmasti asiaan.

-Hermekseen haluan tuoda parasta osaamistani jotka ovat hyökkäyspäässä. Toivottavasti häkki heiluisi mahdollisiman paljon vastustajan päässä. Uskon että luistelu on myös yksi vahvuuksistani.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

-Olemme jo aikaisemmin seurannu ja pohtinut Salorannan tilannetta ja tulevaisuutta. Nyt tiet kohtasivat kun meille tuli tarve hyökkääjälle ja saatiin tieto että Ville olisi lähdössä Tampereelta. Sedlak ja Levänen ovat kuitenkin sivussa 4-6 viikkoa ja yhden hyökkääjän tarve on muutenkin ollut olemassa. 

-Saloranta sopii hyvin liikkuvaan pelitapaamme ja uskon että saadaan tästä hyvä juttu aikaiseksi. Myös ylivoimapeliin valmentajat saavat uuden työkalun.