Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES HAASTAA HALLITSEVAN MESTARIN KAARLELANKADULLA

18.10.2019

Viime kauden runkosarjan voittaja haastaa Mestis-mestari Imatran Ketterän lauantaina 19.10. Ottelu alkaa kello 18.30!

Kokkolassa vietetään urheilun puolella todellista superviikonloppua kun lauantaina kello 13.00 Kipparihallissa pelataan naisten ykköstä GBK-PKKU, kello 15:00 Liigapisteistä taistellaan keskuskentällä KPV-VPS ja illan päätteeksi jäähallissa kohtaavat viime kauden runkosarjan voittaja Hermes ja hallitseva mestari Imatran Ketterä. Superlauantain ja KPV:n pelin alkamisajankohdan vuoksi Hermes – Ketterä siis poikkeuksellisesti iltaotteluna 18:30! Kun vielä sunnuntaina kulman takana Hollihaassa kello 17:00 Tikerit kohtaa Ettan Mestaruusligassa niin urheilun puolella Kokkolassa tapahtumia riittää.

Lauantain kotiotteluun Hermes lähtee mielenkiintoisesta tilanteesta. Joukkueelle on tarjolla Ketterän myötä monella tapaa hieno testipeli siitä missä mennään tällä hetkellä. Ketterä on kuluvallakin kaudella kilpailukykyinen joukkue Mestikseen ja on ehdottomasti yksi isoimmista ennakkosuosikeista. Joukke muuttui myös jonkin verran ja nälkää mestaruuden uusimiseen on varmasti. Joukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena ja yhtään suoraa tappiota varsinaisella peliajalla ei ole tullut.

Hermes on parantanut tuloskuntoaan kovasti sillä viimeisestä neljästä ottelusta joukkue on voittanut kolme. Varsinkin keskiviikon IPK- vieraspeli oli lupauksia herättävä, sillä niin selkeä ja ansaittu oli numeroihin 2-5 päättynyt ottelu. Hermeksen joukkue pääsee otteluun terveellä miehistöllä poislukien Eetu Pylkkänen (1-2 viikkoa), Alex Levänen (4-5 viikkoa) ja Zdenek Sedlak (4-5 viikkoa).

PISTEPÖRSSIN KÄRJET

HERMES – Riku Sihvonen 5+6=11

KETTERÄ – Arttu Rämö 5+2=7

VERIPALVELUN PUNAINEN KYPÄRÄ (Vastuullinen pelaaja)

HERMES – Eetu Paasovaara

KETTERÄ – Sebastian Sjöholm

 

SEURAA HEITÄ:

HERMES – Samuel Baros

-Slovakiasta HC Banska Bystricasta saapunut maalivahti alkaa pääsemään Mestiksen harjoittelu- ja pelirytmiin kiinni. Parantanut otteitaan koko ajan ja keskiviikkona alla komea voitto Iisalmesta.

HERMES – Ville Saloranta

-KOOVEE:sta saapunut laitahyökkääjä sai paikan Gabin Villen ja Miika Tiihosen rinnalta. Hyvä hyökkäysalueen pelaaja jolla riittää variaatioita maalipaikkojen luomiseen sekä tarkkuutta viimeistelyyn. Häkki heilui heti ensimmäisessä Hokki- vieraspelissä. Keskipohjanmaaan keskussairaalassa syntynyt laituri tekee kotidebyytin lauantaina!

KETTERÄ – Valtteri Lipiäinen

-Viime kaudella Ketterässä mestaruuden voittanut liukas laitahyökkääjä on myös erittäin pelitaitava. Tulee terveenä ollessaan olemaan korkealla keväällä pörssissä. Aina vaarallinen kiekon kanssa.

 

HERMES – KETTERÄ Kokkolan jäähallissa 19.10 kello 18:30, Tervetuloa!

Ovet ja Hermes- pub auki kello 17:30.

SUPERLAUANTAI

Hermes ja KPV yhteistyössä:

Hermeksen kausikortilla ja Hermes – Ketterä pelin ennakkolipulla KPV-VPS peliin puoleen hintaan. 

Hermes- Ketterä peliin pääsee KPV-VPS ottelulipulla ilmaiseksi! KPV:n kausikortilla numeroimaton lippu 10 euroa.