Uutiset

SUOMEN CUP KAMPPAILU KOTIASKISSA

6.9.2019

Hermes – S-Kiekko LA 7.9. klo 17:00

Keskiviikon voiton jälkeen siirretään katseet kohti tulevaa lauantaita ja seuraavaa Suomen Cupin kamppailua. Huomenna kotiaskiin saapuu vieraaksi Suomi-sarjajoukkue Seinäjoen S-Kiekko. Seinäjokelaiset etenivät Suomen Cupin kolmannelle kierrokselle jättämällä taakseen IK Kronanin ja Hela-Kiekon.

Valmentaja Tuomas Vänttinen:

Laser HT – ottelu oli tosi hankala peli kaikkinensa. Laser leipo joka paikasta byyrit ja me teimme pelin itsellemme todella vaikeaksi. Jäähyt sotkivat peliä myös paljon. Tällä viikolla meidän täytyy harjoitella alivoimapeliä. Lauantain pelissä täytyy keskittyä enemmän oman pelin parantamiseen ja laittaa energiat jäällä oikeisiin viisikon tehtäviin! Viime pelissä keskittyminen karkaili tuomareihin ja Raksilan parakkeihin. Mentaalisesti pitää tehdä työ peliin missä vastustaja on sarjaporrasta alempana.

Kapteeni Sebastian Moberg:

Laser-pelistä tehtiin itsellemme vaikea, mutta mikä on vahvan joukkueen merkki niin paransimme peliä viimeiseen erään ja nappasimme tärkeän voiton. Parempi valmistautuminen lauantain peliin ja puolustuspelaamista jämäkämmäksi niin hyvä tulee. S-kiekko on varmasti nälkäisenä liikkeellä ja meidän tulee olla valmiita siihen. Lähdemme pelaamaan omaa hyvää peliä niin uskon että lauantaina jatkamme voittojen tiellä!

Nyt Hermekselle kelpaa vain voitto! Tule paikan päälle antamaan oma panoksesi. 

Hermes – S-Kiekko Kokkolan Jäähallissa klo 17:00

Liput ovelta (ei paikkarajoitusta):

  • Aikuiset 13€
  • Eläkeläiset, opiskelijat 10€
  • Nuoriso (7-16v), varushenkilöt 5€
  • Alle 7v ilmaiseksi
  • Perhelippu 25€ (Kaksi aikuista & kaksi alle 12v lasta)
  • Kausikortit voimassa!