Uutiset

ENSIMMÄINEN PUOLIVÄLIERÄ HERMEKSELLE

11.9.2019

Hermes vei voiton Joensuussa lukemin 3-4

Hermes jatkoi syksyn pelejä voittokannassa kun keskiviikon Suomen Cupin puolivälierässä kaatui vanha kiistakumppani tiukan pelin jälkeen.

Jokipojat aloitti vahvasti mennen ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon. Eetu Pylkkänen toi vieraat maalin päähän erän lopun pukukoppimaalilla, syöttäjinä syksyn tehopelaaja Sebastian Moberg sekä Atte Mäkinen.

Toinen erä oli Hermeksen hallintaa ja tasoitus tulikin lopulta Eetu Paasovaaran viimeistellessä, Henri Limma avusti.

Kolmannen erän alussa Sampo Paulaharju vei Hermeksen johtoon Heikki Harjun ja Pylkkäsen esityöstä. Jokipoikien tasoitus tuli erän puolessavälissä ylivoimalla mutta sen kuittasi Zdenek Sedlak muutamaa minuuttia myöhemmin myös vastustajan istuessa jäähyllä. Voittomaalin alustivat Gabin Ville sekä Reko Tornberg. Maalivahtien torjunnat Jokipojat Dominik Salama 28 ja Hermes Vilho Heikkinen 27 kertovat kokonaisuudessaan tasaisesta pelistä.

Cup jatkuu tämän otteluparin osalta Kokkolassa ensi perjantaina klo 18:30 ja silloin Hermekselle riittää tasapeli välieriin pääsyyn. Tappio tietäisi 20 minuutin jatkoerää ja mahdollista voittolaukauskisaa. 

Ottelutilastot