Uutiset

TERVETULOA SAMUEL BAROS

16.7.2019

Maalivahti Samuel Baros siirtyy Hermekseen

Slovakialainen maalivahti Samuel Baros (25) siirtyy HC Banska Bystricasta Hermekseen vuoden sopimuksella. Slovakian pääsarjan eli Extraliigan mestari tulee tekemään Suomen-debyyttinsä Kokkolassa, hän on HC Slovan Bratislavan kasvatteja ja kokemusta hänelle on Slovakian liigan lisäksi kertynyt KHL:stä ja maajoukkuepeleistä.

Maalivahtivalmentaja Aleksi Hilli

”Mahtavaa saada maajoukkuetason kokemusta joukkueeseen ja innolla odotan työskentelyä Baroksen kanssa. Samuel tulee varmasti auttamaan kokemuksellaan ja omalla panoksellaan joukkuetta kauden aikana.”

Samuel Baros

”I am totally excited for the new challenge in Hermes. I am full of expectations and cant wait to hit the ice. I’ve heard lots of positives about the club and also about Finland. Hope it will be succesful season”.

Urheilutoimenjohtaja Pasi Tuukkanen

”Samuelin myötä joukkue on nyt valmis aloittamaan jääharjoittelun elokuun alussa. Syyskuun alussa joukkueeseen liittyy vielä 3-4 liigalainaa, jonka myötä olemme valmiit aloittamaan Suomen Cupin pelit sekä sarjan.

Olemme erittäin motivoituneita yllättämään taas ensi kaudella. Vaikka joukkue muuttui paljon viimekaudesta niin siitä huolimatta onnistuttiin rekrytoimaan Hermeksen näköisiä pelaajia jotka ovat valmiita harjoittelemaan arjessa riittävästi ja laadukkaasti omien ja joukkueen tavoitteiden mukaisesti. Rekrytoidut ja jatkavat pelaajat myös todella halusivat Hermekseen.”

 

Sopimustilanne 16.7.2019:

Maalivahdit:

 • Samuel Baros
 • Vilho Heikkinen

 

Puolustajat:

 • Sebastian Moberg
 • Reko Tornberg
 • Juho Korhonen
 • Oskari Kantola
 • Eetu Pylkkänen
 • Niko Ervasti
 • Julius Reini
 • Aatu Niskanen (tryout)

 

Hyökkääjät:

 • Oskari Uomala
 • Jesper Ahlgren
 • Heikki Harju
 • Jerry Sammalisto
 • Henri Limma
 • Miika Tiihonen
 • Sampo Paulaharju
 • Alex Levänen
 • Eetu Paasovaara
 • Riku Sihvonen
 • Atte Mäkinen
 • Gabin Ville