Uutiset

ATTE MÄKINEN HERMEKSEEN

12.7.2019

Hyökkääjä Atte Mäkinen siirtyy Hermekseen

Hyökkääjä Atte Mäkinen (23) siirtyy TUTO:sta Hermekseen vuoden sopimuksella. Atte on kokenut pelaaja Mestikseen ja häneltä löytyy Mestis-mitaleista kultaa 2016, hopeaa 2017 ja pronssia 2019. Viime kaudella Mäkinen pelasi TUTOn paidassa Mestistä 50 ottelua tehoin 11+16=27 ja kaksi peliä Liigaa TPS:n paidassa vailla tehopisteitä.

Päävalmentaja Janne Tuunanen:

Atella on nuoresta iästä huolimatta paljon kokemusta Mestiksestä. Lisäksi hän on käynyt läpi ikäkausimaajoukkueet sekä päässyt Jokereissa myös pelaamaan KHL-pelejä. Viimeinen todellinen läpimurto miesten peleihin on vielä edessä ja uskon  että se tulee tapahtumaan tulevalla kaudella. Atte tuo joukkueeseen paljon hyvää kahden suunnan pelaamista ja esimerkkiä muille, mutta paljon potentiaalia löytyy myös hyökkäyssuuntaan. Kaiken kaikkiaan arvokas lisä joukkueeseen.

Atte Mäkinen:

Odottavaisin mielin Kokkolaan ja Hermeksen paitaan. Innolla odotan kauden alkua, meillä on hyvä joukkue ja valmennus kasassa siitä on hyvä lähteä rakentamaan tulevaa kautta varten.

Sopimustilanne 12.7.2019:

Maalivahdit:

 • Vilho Heikkinen

 

Puolustajat:

 • Sebastian Moberg
 • Reko Tornberg
 • Juho Korhonen
 • Oskari Kantola
 • Eetu Pylkkänen
 • Niko Ervasti
 • Julius Reini
 • Aatu Niskanen (tryout)

 

Hyökkääjät:

 • Oskari Uomala
 • Jesper Ahlgren
 • Heikki Harju
 • Jerry Sammalisto
 • Henri Limma
 • Miika Tiihonen
 • Sampo Paulaharju
 • Alex Levänen
 • Eetu Paasovaara
 • Riku Sihvonen
 • Atte Mäkinen