Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMES HAKEE PERJANTAINA MESTIKSEN RUNKOSARJAN VOITTOA

14.3.2019

Hermes – RoKi perjantaina kello 18.30

Perjantaina pelataan Mestiksen päätöskierros runkosarjan osalta. Hermeksellä on mahdollisuus ratkaista ja voittaa historiallinen Mestiksen runkosarjan voitto kotiyleisön edessä!

Vuonna 2000 perustettua Mestiksen runkosarjaa ei ole Kokkolassa voitettu kertaakaan ja perjantaina Kokkolassa se voi varmistua. Vastassa perjantaina on pudotuspeleistä kynsin ja hampain taisteleva RoKi Rovaniemeltä. RoKi on sarjassa sijalla kahdeksan ja alapuolella K-Vantaa ja IPK ovat kolmen pisteen päässä. RoKi siis varmistaa paikan pudotuspeleihin yhdelläkin vieraspisteellä. Hermes puolestaan varmistaa runkosarjan voiton myös yhdellä lisäpisteellä sillä kakkonen LeKi on kolmen pisteen päässä ja päätöskierrosken jälkeen koko sarjan 50 peliä on pelattu.

Mikäli Hermes voittaa RoKin jatkoajalla tai voittolaukauskisassa on pudotuspelien ensimmäisen kierroksen yksi ottelupari Hermes – RoKi. Mikäli ottelussa pelataan joku muu tulos niin Hermeksen pudotuspelivastustaja ratkeaa muiden pelien tulosten perusteella. 

Perjantaina ei siis panosta puutu ja lähtökohdat ottelulle ovat todella mielenkiintoiset. Myös koko sarjan jännitys on säilynyt ihan päätöskierrokselle saakka. Selvillä on ainoastaan se että Imatran Ketterä on runkosarjan kolmas ja KooVee ja Peliitat joutuvat karsimaan sarjapaikastaan Suomisarja joukkueiden kanssa. Hermeksen riveistä henkilökohtaisella tasolla päätöskierroksella kamppaillaan runkosarjan pistepörssin voitosta kun Samu Markkula on edelleen toisena kolmen pisteen päässä K-Vantaan Miro-Pekka Saarelaisesta. Lisäksi Samuel Jukuri taistelee maalivahtipörssin ykköspaikasta ja lähteekin päätöskierrokselle ykkösenä 91,71% prosentilla.

MUUTOKSIA VIIME HETKILLÄ

Oulun Kärpät kutsui maalivahti Justus Annusen toistaiseksi takaisin Kärppiin Jussi Rynnäksen poissaolon vuoksi. Vastaavasti Oulusta saapuu Annusen poissaolon ajaksi Kokkolaan Kärppien A- nuorissa kuluvan kauden torjunut Jere Orpana, 20. Orpana on pelannut kuluvalla kaudella A:n SM- liigassa 12 ottelua 90,6% tarkkuudella.

Kalle Loponen pelasi Kärpissä torstaina KalPaa vastaan ja on sivussa perjantaina Hermeksen kokoonpanosta, mutta palaa alkuviikosta vahvuuteen ja on mukana kun play-off kiekko tippuu jäähän tiistaina.

Tiesitkö että:

-Perjantaina Kokkolassa pelataan historiallinen ottelu kun kotijoukkue Hermeksellä on mahdollisuus voittaa seurahistorian ensimmäinen Mestiksen runkosarjan voitto. Lisäksi ottelun jälkeen Hermeksestä voi löytyä pistepörssin ja maalivahtipörssin voittaja!

Seuraa heitä:

#15 Samu Markkula, Hermes

-Hermeksessä kolmatta kautta pelaava Markkkula on lyönyt itsensä läpi Mestiksessä lopullisesti. On ollut koko kauden taistelun ja tehokkuuden ruumiillistuma. Yleensä nämä pörssikärjet viedään isompiin kaukaloihin, kannattaa tulla tsekkaan tämä kaveri.

#30 Samuel Jukuri, Hermes

-Mestiksen maalivahtipörssin ykkönen torjuu jumalpaitojen maalilla toista kautta. On kasvanut ja parantanut edelleen otteitaan tämän kauden aikana. Viime kierroksella vakuuttava nollapeli Keuruulla kun Jukuri nollasi hallitsevan mestarin sen kotikaukalossa.

Tervetuloa kannustamaan Hermes historialliseen tulokseen yhdesssä!

Hermes – RoKi perjantaina 15.3. kello 18.30