Uutiset

OTTELUENNAKKO: GAME 3 KAARLELANKADULLA LAUANTAINA

22.3.2019

Kokkolan Hermes ja KeuPa HT kohtaavat sarjan kolmannessa ottelussa lauantaina kello 17.00

Mestiksen puolivälierät on saatu käyntiin neljän otteluparin voimin. Hermeksen ja KeuPan välinen sarja on tilanteessa 2-0 Hermekselle. Runkosarjan voittaja on määrännyt tahtia myös pudotuspeleissä, sillä ensimmäisessä ottelussa Kokkolassa kotijoukkue oli selkeästi 5-0 parempi mutta torstaina Keuruulla pelin juoni oli aivan eri. KeuPa sain kuitenkin hyvästä yrityksestä huolimatta kylmää vettä niskaansa kun ottelun toisessa jatkoerässä Hermeksen Aleksi Nikko ratkaisi voiton Hermekselle.

LOISTAVA TUNNELMA KOKKOLASSA

Hermeksen ja KeuPan välinen ensimmäinen kohtaaminen Kaarlelankadulla tiistaina ei jättänyt ketään kylmäksi. Erittäin laadukkaasti otteluun valmistautunut kotijoukkue tempaisi heti alkuminuuteista lähtien Loyalsin ja koko muun hallin mukaan karkeloihin. Viidessä minuutissa ottelu oli melkein jo ohi kun kapteeni Jussi Nättinen laukoi illan kolmannen Hermes- maalin ja tilanne 3-0. Kun KeuPan päävalmentaja Niko Härkönen oli käyttänyt jo aikalisän toisen maalin jälkeen oli vuorossa kolmannen maalin jälkeen maalivahdin vaihto. Samuli Tervo hyppäsi kaukaloon, mutta sekään ei auttanut sillä Hermes kaunisteli vielä numerot 5-0:aan ja matka Keuruulle oli valmis alkamaan.

DRAAMAA KEURUULLA

Torstaina Keuruulla nähtiin sisuuntunut kotijoukkue joka teki hommia paljon että sarja tasoitettaisiin. Tasatahtiin tehdyt maalit takasivat kuitenkin sen että varsinaisen peliajan jälkeen Keuruun jääkiekkopyhätön tulostaulu näytti tasatilannetta 3-3. Ratkaisu haettiin jatkoajalta ja oikeastaan vasta toisesta jatkoerästä sillä Aleksi Nikko iski kiekon ohi Samuli Tervon ajassa 81:48. Tuota maalia ennen Hermes juhli jo koko joukkueen voimin ensimmäisessä jatkoerässä ajassa 67:46, mutta kyseinen maali hylättiin videotarkastuksen jälkeen. 

LÄHTÖKOHDAT LAUANTAILLE

Illan tehomiehinä otteluun lähtevät Hermeksestä Jussi Nättinen 2+1 ja KeuPa HT:sta Teemu Huttu 0+2. Maalivahtitilastossa Samuel Jukuri on kolmantena 96,10 % ja KeuPan Samuli Tervo 90,32%.

GAME 3 KAARLELANKADULLA LAUANTAINA

17:00 Hermes – KeuPa HT, ovet avataan kello 16:00, Tervetuloa!

LIPUT OTTELUUN:

https://www.ticketmaster.fi/event/hermes-keupa-ht-lippuja/252923?brand=fi_lipputoimisto&camefrom=ext_lipputoimisto_feed

PUNAISTA PÄÄLLE:

http://www.seuratuotteet.com/hermes/