Uutiset

KOLME PISTETTÄ KEURUULTA

13.3.2019

Hermes on vahvasti kiinni Mestiksen runkosarjan voitossa.

Keskiviikkoiltana Keuruulla pelattiin molempien valmentajien mielestä todella laadukas Mestis-ottelu. Peli päättyi jalkapallolukemiin 0-1 Hermekselle. Ainoan maalin toisessa erässä viimeisteli Oskari Uomala, vapauttavan syötön antoi Henri Limma. Toinen maalin alustaja oli Aleksi Nikko joka riisti kiekon vastustajan puolustajalta. Hermes oli koko ottelun hieman niskan päällä ja maalissa Samuel Jukuri itse varmuus.

LeKin hävittyä tänään Vantaalla on Hermeksellä kolmen pisteen johto sarjassa. Huomattavasti parempi maaliero sallii viimeisessä pelissä Hermekselle tappionkin mikäli Leki ei voita omaa peliään kaksinumeroisin lukemin. Tuo viimeinen peli on Kokkolassa ensi perjantaina, vastassa klo 18:30 alkaen Rovaniemen RoKi.

Ottelutilastot