Uutiset

TIEDOTE: OULA KUURE HERMEKSEEN

5.2.2019

Hyökkääjä Oula Kuure Minnesota Wildernesista Hermekseen

Oula Kuure, 20, vahvistaa loppukauden ajan Hermeksen hyökkäysosastoa. Laidassa ja keskellä viihtyvä Kuure pelasi alkukauden Yhdysvalloissa Minnesota Wildernesin riveissä NAHL- sarjaa 27 ottelua tehoin 5+17.

Rightin puolen pelaaja on aikaisemmin Suomessa pelannut Jokereiden organisaatiossa yhdessä mm. Saku Kivisen ja Sampo Paulaharjun kanssa. Yhteensä Jokereiden kilpaikäluokissa C-A Kuure on pelannut 246 ottelua SM- tasolla ja tehnyt niissä tehot 85+128=213. 

Kuure on tuttu pelaaja myös päävalmentaja Janne Tuunaselle sillä he työskentelivät samassa joukkueessa kaudet 2015-2017 Jokereiden A- nuorissa.

Oula Kuure on saapunut jo Kokkolaan ja pelilupa on kunnossa kun maajoukkuetauko on ohi ja Hermes kohtaa kotikaukalossa 13.2. IPK:n kello 18.30.