Uutiset

REVANSSI IMATRALLA

16.2.2019

Hermes kuittasi Ketterälle vasta kärsityn 6-1 kotihäviön 3-0 voitolla Imatralla. Samuel Jukurilta jälleen virheetön peli 23 torjunnalla.

Tasaisen ja maalittoman ensimmäisen erän jälkeen oli Hermes toisessa hieman niskan päällä ja veikin sen Oskari Uomalan ylivoimamaalilla lukemin 1-0, syöttöpisteet Joonas Niemelälle ja Jesse Koskenkorvalle.

Kolmas erä meni kotijoukkueelta niin sanotusti vihkoon sen ottaessa / saadessa siinä muhkeat 98 minuuttia jäähyjä Hermeksen nollaa vastaan. Sairastuvalta palannut kapteeni Jussi Nättinen teki 2-0 maalin kahden miehen ylivoimalla Samu Markkulan ja Niemelän syötöistä. Loppulukemat tyhjään maaliin viimeisteli Kristian Kangas Markkulan esityöstä. 

Hermeksen vieraskiertue jatkuu sunnuntaina Heinolassa Peliittoja vastaan. 

Siirtoajan umpeutuessa (15.2.) siirtyi Toivo Pennanen Hermekseen Vaasan Sportista loppukauden sopimuksella. Samaan aikaan tuli liigajoukkueiden nimetä ne nuoret pelaajat jotka voivat liikkua Liigan ja Mestiksen välillä myös siirtorajan jälkeen. Hermeksessä tämä koskee Kärppien sopimuspelaajia Jesse Koskenkorva, Kalle Loponen sekä Justus Annunen. Vaasan Sportista Hermeksessä voivat pelata Eemeli Ylitalo ja Eemil Erholtz, Porin Ässät nimesi Juuso Ketolan.

Ottelutilastot