Uutiset

TIEDOTE: TILANNEPÄIVITYS

10.1.2019

Oskari Kantola Kärpistä Hermekseen. Samuel Sikstukselle pelikieltoa.

Kokkolan Hermeksen kovat viikot jatkuvat. Edellisen LeKi pelin seurauksena sairasosastolle tippui puolustaja Nico Joki joka jäi LeKi hyökkääjä Tommi Välimaan myöhästyneen taklauksen alle. Välimaalle yhden ottelun pelikielto ja Joki sairaslomalle ainakin kymmeneksi peliksi.

Keskiviikon SaPKo-pelissä kapteeni Jussi Nättistä taklattiin SaPKon Tommi Laakson toimesta niin että Kapteeni joutui jättämään ottelun väliin ja Laakso ajettiin ulos ottelusta. Jussi Nättinen on tänään tutkittavana. Sairausloman pituus selviää tutkimusten jälkeen.

Samassa ottelussa Hermeksen puolustaja Samuel Sikstus taklasi SaPKon Juuso Forsströmiä  joka joutui myös jättämään ottelun kesken ja Sikstus sai tekosistaan pelirangaistuksen sekä lisäksi tänään Mestiksen kurinpitoryhmä tiedotti puolustajan neljän ottelun pelikiellosta. Sikstus on sivussa loppuviikon sekä ensi viikon kotipeleistä joissa Hermes kohtaa kotikaukalossa TUTOn ja Peliitat.

Oulun Kärppien A- nuorten kapteeni Oskari Kantola vahvistaa Hermes-puolustusta viikonlopun Jokipojat- ja SaPKo-vierasotteluissa. Lisäksi puolustaja Kalle Loposen laina- aikaa on pidennetty 20.1. saakka. 

AKSELI KARJALAINEN LAINALLE JHT:HEN

Hermeksen edustusjoukkueessa yhden Mestis-ottelun pelannut puolustaja Akseli Karjalainen liittyi jo keskiviikkona JHT:n Suomi-sarjajoukkueen vahvuuteen. Karjalaisen laina-aika on sovittu ensi viikon keskiviikkoon saakka. JHT kohtaa viikon aikana uuden päävalmentajan Niko Kivisen johdolla tuona aikana Järvenpäässä Haukat, Espoossa K- Espoon ja Kajaanissa Hokin.

LOUKKAANTUMISTILANNE

Reko Tornberg, 4-6 viikkoa

Nico Joki, 4-6 viikkoa

Jussi Nättinen, selviää tutkimusten jälkeen

Aleksi Nikko, päivä kerrallaan

Jesper Ahlgren, päivä kerrallaan