Uutiset

TUTO NURIN JALKAPALLONUMEROIN

1.12.2018

Justus Annusen ensimmäinen nollapeli Mestiksessä ja yksi tehty maali riitti maukkaaseen voittoon Turun kakkosjoukkueesta.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää olivat toistensa peilikuvia. Hermes hallitsi ensimmäistä lähes mielin määrin mutta maaleitta. Toinen erä oli pitkälti kotijoukkueen käsissä mutta ainoan maalin siinä teki Hermes. Jesse Koskenkorva pelasi älykkäästi hyökkäyssiniviivalla ja syötti Sampo Paulaharjulle joka vapautti Saku Kivisen varmaan maalipaikkaan TUTO-maalin nurkalle.

Viimeisessä erässä Hermes puolusti hyvin pitäen TUTOn todelliset maalipaikat vähissä, viimeisenä lukkona Annunen.

Viikon päästä perjantaina on Kokkolassa tiedossa sarjan kärkiottelu kun sarjakakkonen Hermes kohtaa kolmantena olevan Joensuun Jokipojat. Ennakkoliput peliin netissä täältä sekä Kokkolan Prismasta ja Lipputoimistosta Mediakulmassa. 

Ottelutilastot