Uutiset

IPK VAILLA MAHDOLLISUUKSIA

8.12.2018

Iisalmen lauantai-illassa kohtasivat kaksi erilaisessa tilassa olevaa joukkuetta.

Ottelu ratkesi ensimmäisen kymmenen minuutin aikana kun tehokkaasti karvannut ja hyökännyt Hermes teki siinä ajassa neljä maalia IPK:n jäädessä nollille. Miika Tiihonen ja Samuli Paulaharju viimeistelivät kaksi maalia mieheen. Erän makupala oli koko Hermes-kentällisen suorastaan ”rikollinen” vastahyökkäys minkä päätti Eddie Ahlmark iskemällä 5-0 maalin. Numeroista huolimatta oli erä maalivahtien torjuntojen mukaan tasainen, Hermes Justus Annunen 11 torjuntaa ja kotijoukkueen maalivahdit samoin 11.

Peli tasoittui numerojen valossa toisessa erässä. Tiihonen viimeisteli kypärätempun ja Niki Blomberg vei alivoimalla Hermeksen 7-0 johtoon ennen kuin IPK sai tehtyä kavennuksen.

Viimeisessä erässä myös Paulaharju tuli kolmen maalin kerhoon ja Kalle Loponen maalasi toisessa pelissä peräkkäin loppulukemiksi 9-1.

Vakuuttavaan iskuun päässyt Hermes kohtaa ensi keskiviikkona Kokkolassa sarjajohtaja LeKin. Tuo ottelu on Veikkauksen 2in1-peli. Tarjoushintaisia lippuja voi ostaa vain netistä Veikkauksen sivujen kautta.

Ottelutilastot