Uutiset

VIIKKOENNAKKO: HERMES MATKUSTAA VANTAALLE JA TURKUUN

28.11.2018

Kokkolan Hermeksen pelit jatkuvat perjantaina K- Vantaan vieraana

Hermes kohtaa viikon otteluissa perjantaina K- Vantaan Vantaalla Trio Areenalla ja lauantaina matkustetaan Turkuun TUTO Hockeyn vieraaksi ja pelipaikkana tuolloin Kupittaan Marli Areena.

Kotipelit jatkuvat viikolla 49 kun kotikaukalossa Kokkolan jäähallissa vastaan asettuu Jokipojat Joensuusta. Ottelu pelataan 7.12. kello 18.30.

Hermes lähtee viikon otteluihin Mestiksen sijalta kaksi. Viime viikon vierasotteluista Itä- Suomesta mukaan tuli kolme pistettä kun Jokipojat kaatui lauantaina tyylikkään esityksen jälkeen 0-4. Perjantain SaPKo– ottelu oli myös hoidettavissa, mutta viime hetken kaksi maalia käänsivät tasaisen ottelun SaPKolle.

Perjantain vastus K- Vantaa on sarjataulukossa sijalla 9 ja lauantain TUTO tasaisen keskikastin keskellä sijalla kuusi 3 pistettä Hermeksen perässä ja 7 pistettä K- Vantaata edellä. Hermes on kohdannut molemmat joukkueet sarjassa kertaalleen otteluiden päättyessä jumalrintaisten voittoon.

KALLE LOPONEN JATKAA, MOBERG KUNTOUTUMASSA

Puolustaja Kalle Loponen jatkaa toistaiseksi Hermeksen matkassa. Loposen tilanne päivitetään Oulun Kärppien kanssa viikoittain, mutta ainakin viikonlopun vieraskiertueella hän on mukana. Hetken aikaa sivussa ollut Sebastian Moberg lähestyy pelikuntoa ja suunnitelmana on aloittaa jääharjoittelu joukkueen mukana kuluvan viikon aikana.

Sivussa ovat edelleen pitkäaikaispotilaat Juho Korhonen ja Reko Tornberg.