Uutiset

ARRAK JA LOPONEN HERMEKSEEN

13.11.2018

Kokkolan Hermes vahvistuu kahdella lainapelaajalla kun Robert Arrak ja Kalle Loponen liittyvät joukkueeseen

Hyökkääjä Robert Arrak, 19, ja puolustaja Kalle Loponen, 17, ovat mukanana jo IPK pelissä keskiviikkona. 

Vaasan Sportin sopimuspelaaja Robert Arrak siirtyy Hermekseen joulutaukoon ulottuvalla laina sopimuksella. Arrak on HC Unistars Tallinn kasvatti sekä omaa Viron passin. Arrak on pelannut kuitenkin pääosan urastaan Suomessa ja siirtyikin aikanaan Espoon Bluesin junioreihin. Viime kaudella Arrak pelasi Helsingin Jokereiden A- nuorten joukkueessa sekä K- Vantaan Mestis miehistössä. Tällä kaudella hyökkääjä on pukenut neljään liigaotteluun Sportissa.

17- vuotias Oulun Kärppien puolustaja Kalle Loponen on alustavasti Hermeksen mukana kuluvan viikon ajan. Loponen kotiutui juuri 18- vuotiaiden maajoukkueen matkasta ja pelaa ensimmäisen miesten pelin Hermeksen mukana Kesiviikkona kun joukkue kohtaa IPK:n. Kalle Loponen on toisen polven jääkiekkoilija sillä hänen isänsä on menestynyt puolustaja Jouni Loponen (Neljä SM- kulta, Ruotsin mestaruus, Tanskan mestaruus). Kalle Loponen on pelannut urallaan läpi kaikki juniorimaajoukkueet U16, U17 ja U18 ja viime kaudella rightin puolelta pelaava puolustaja voitti B- nuorten SM- sarjan puolustajien pistepörssin tehoin 13+24. Kuluvan kauden hän on pelannut Kärppien A- nuorten joukkueessa.

Hermes – IPK Kokkolan jäähallissa keksiviikkona 14.11 kello 18.30.