Uutiset

VIIKKOENNNAKKO: MESTIS MESTARIT VASTASSA!

16.10.2018

Hermes pelaa tällä viikolla kolme ottelua joista ensimmäinen keskiviikkona kun joukkue matkaa hallitsevan mestarin vieraaksi.

Keskiviikkona matkustetaan Keuruulle missä Hermes kohtaa viime kauden mestarin KeuPa HT:n. Torstaina palauttava harjoitus ja perjantaina on vastassa kotikaukalossa SaPKo Savonlinnasta joka voitti Mestiksen mestaruuden edellisellä kaudella. Viikko päätetään sarjanousija KOOVEE:n vieraana Tampereella, joten Hermeksen matkassa riittää seurattavaa tällä viikolla. 

Hermes lähtee viikon otteluihin sarjasijalta kaksi. Joukkue on pelannut otelun vähemmän kuin sarjajohtaja LeKi, mutta pisteet on ansaittava eikä vielä olla kärjessä. Kärjessä ollaan henkilökohtaisella tasolla, sillä Mestiksen pistepörssin kärkinimi löytyy edelleen Hermeksestä, Samu Markkula 5+9=14 riisti takaisin kultaisen kypärän seurakaveri Joonas Niemelältä 6+6=12 ja nämä tehot molemmilla seitsemään otteluun. Kärkikymmenikköä täydentää vielä sarjan tehokkain puolustaja Sebastian Moberg 2+7=9.

Hermeksen kokoonpano muuttuu hiukan keskiviikon KeuPa HT kamppailuun, sillä Oulun Kärpistä lainalla oleva Juho Korhonen pelaa Kärppien riveissä CHL:aa keskiviikkona Tshekissä kun Kärpät kohtaa Mountfield HK:n. Korhonen palaa torstaina Kokkolaan ja on Hermeksen mukana normaalisti perjantaina ja lauantaina. Hyökkääjä Jesper Ahlgren on toipunut pelikuntoon ja on joukkueen käytettävissä viikon otteluissa. Jesse Huhtala (päivä kerralaan) kuntoutuu vielä, eikä ole tämän viikon peleissä mukana.

Viikko 42

17.10. Keskiviikko kello 18.30, KeuPa HT – Hermes, Keuruu (Elisa Viihde)

19.10. Perjantai kello 18.30, Hermes – SaPKo, Kokkola -Syysloma Special! Ansaitun loman kunniaksi alle 16- vuotiaat nuoret ILMAISEKSI MATSIIN!

20.10. Lauantai kello 17.00, KOOVEE – Hermes, Tampere (Elisa Viihde)