Uutiset

OTTELUENNAKKO: HERMEKSELLÄ MAHDOLLISUUS NOUSTA SARJAKÄRKEEN – K-VANTAA VASTASSA LAUANTAINA

12.10.2018

Hermes – K- Vantaa lauantaina 13.10. kello 17.00 Kokkolan Jäähallissa

Mestis jatkuu Kokkolassa lauantaina kun Kaarlelankadulla iskevät yhteen Kokkolan Hermes ja pääkaupunkiseudun ja Vantaan ylpeys K-Vantaa. Joukkeet eivät ole kohdanneet tällä kaudella vielä ja asetelmat ovat ne että Hermes lähtee otteluun hakemaan sarjan ykköstilaa sillä sarjajohtaja Jokipojat hävisi perjantain kamppailun. Vierailija K- Vantaa voitti perjantaina viime vuoden mestarin KeuPa HT:n ja nousi tasaisessa sarjassa sijalle kuusi.

K-Vantaan valmentajaksi palasi vuoden Liiga- visiitin jälkeen tuttu Simo Mälkiä. Mälkiä valmensi vuoden Kouvolassa Tuomas Tuokkolan valmennustiimissä, mutta nyt siis palasi tuttuun seuraan takaisin. K- Vantaalle Mälkiän paluu oli varmasti mieluisa sillä valmentaja luotsasi joukkueensa Mestiksessä aina loppuotteluun saakka ennen lähtöä Kouvolaan. Nyt Mälkiällä on kasassa taas potentiaalinen joukkue taistelemaan jopa Mestiksen mestaruudesta kuluvalla kaudella. KHL- Jokereiden kanssa K-Vantaa pystyy houkuttelemaan hyviä pelaajia Vantaalle ja näistä osoituksena mm. Erik Embrich, Eetu Torpström, Joona Monto ja Nico Nurmikanta ovat sellaisia pelaajia joita tullaan näkemään ja on nähty Mestiksen puolella. Lisäksi joukkueen omat hankinnat mm. edellisestä Mestis- mestarista KeuPa HT:sta tulleet Miro- Pekka Saarelainen, Riku Tiainen ja Joel Sund. Mielenkiintoinen vastustaja siis huomenna vastassa. 

Kotijoukkue Hermes lähtee otteluun allaan kotivoitto KOOVEE:sta kun joukkue kaatoi hyvän pelin jälkeen tamperelaisjoukkueen numeroin 6-2. Ottelussa oli monta onnistujaa, mutta tehot 2+1 nakuttanut Joonas Niemelä oli koko joukkueen paras pelaaja ja tekikin ehkä ottelun tärkeimmän maalin kun hän siirsi Hermeksen 1. erän lopulla 1-0 johtoon. Hermes lähtee otteluun terveystilanteen kannalta samoista asetelmista kuin keskiviikkona.

Tiesitkö että..

-Joukkueen nestori, vastuuhuoltaja, Hermeksen pitkäaikaisin toimija Nils Fagerholm täyttää viikonloppuna kunnioitettavat 70 vuotta! Kokkolalaiset, tervetuloa kannustamaan Hermestä lauantaina ja juhlimaan yhdessä Nisseä! Nimittäin hän on ansainnut juhlat jossa on yli tuhat vierasta!!

Seuraa heitä!

Tässä kohtaa esitellään vain kaksi pelaajaa ja molemmat Hermeksestä, nimittäin on kerennyt vierähtää aika jos toinenkin kun Mestiksen pistepörssin johtaja ja kakkosmies löytyvät jumalrintojen riveistä:

#11 Joonas Niemelä, Hermes

-Yhtenä kauniina vuotena Hermeksessä pelasi eräs Timo Pärssinen…. Onko Timo tehnyt paluun Hermekseen? Joonas Niemelä muistuttaa erittäin paljon Kokkolaa 1997-1998 ihastuttanutta pelaajaa. 

#15 Samu Markkula, Hermes

-Markkula on nyt liekeissä! Sama kenen kanssa hän pelaa on kentällisen peli vastustajan päädyssä eikä vähiten ”Maran” ansiosta. Pelaa parasta kiekkoa kuin koskaan aikaisemmin Kokkolassa.

Hermes – K-Vantaa lauantaina 13.10. kello 17.00, Tervetuloa!

Hanki liput ennakkoon ja vältä jonottaminen: http://www.lipputoimisto.fi/