Uutiset

VALMENTAJAUUTISIA: HILLI, KIVINEN, HAUTALA

3.8.2018

Edustusjoukkueen ja A- nuorten valmennusryhmät valmiit

Hermeksen valmennusryhmät ovat valmiita kaudelle 2018-2019 kun maalivahtivalmentaja Aleksi Hilli, fysiikkavalmentaja Niko Kivinen ja A- nuorten valmentaja Taneli Hautala ovat mukana. Aleksi Hilli perii pitkäaikaisen maalivahtivalmentaja Jens Friisin paikan edustusjoukkueen ja A- nuorten maalivahtivalmentajana. Kokenut Jens Friis jäi pois päivittäisestä toiminnasta Hermeksessä, pitkän ja monivuotisen työn jälkeen. Hermes kiittää Jensiä!

Aleksi Hilli on kiekkoilevan Hillin perheen nuorin maalivahtivalmentaja, sillä hänen isänsä Ari Hilli työskentelee Oulun Kärppien maalivahtivalmentajana ja veli Santeri Hilli EC Salszburgissa EBELissä. Oulusta Kokkolaan muuttanut Aleksi Hilli on pelannut itse maalivahtina Kärppien juonioreista aikuisikään saakka jonka jälkeen hän on toiminut Kärppien junioreissa maalivahtivalmentajana ennen siirtoa Hermekseen. Hillin sopimus Hermekseen on mallia 1+1.

Niko Kivinen on Hermeksen oma kasvatti joka siirtyi viime kaudella valmennustiimiin kesken kauden. Kivinen oli jo viime kaudella fysiikkavalmentajana ja nyt työ jatkuu samassa roolissa myös kuluvalla kaudella. Nikon siviilityö määrittää kuitenkin jääkiekossa mukana olemista niin että päivittäin ei Nikoa joukkueen arjessa nähdä.

Taneli Hautala puolestaan aloittaa ensimmäisen kautensa Edustus Hermeksen alla vaikka kokemusta valmentamisesta on hankittu jonkin verran Juniori Hermeksen joukkueista. Hautala on Hermeksen oma kasvatti joka lopetti pelaajauransa 2003-2004 kauden jälkeen. Hautala on pelannut Hermeksen lisäksi myös mm. Tampereella Tapparan A- nuorissa. Hautala on ollut jo kesän Juuso Laakson johtamassa A- nuorten valmennustiimissä mukana.

Hermeksen valmennustiimit:

Edustus:

Päävalmentaja: Jannen Tuunanen, Valmentaja: Kari Haakana, Maalivahtivalmentaja: Aleksi Hilli, Fysiikkavalmentaja: Niko Kivinen

A- Nuoret

Päävalmentaja: Juuso Laakso, Valmentaja: Taneli Hautala, Maalivahtivalmentaja: Aleksi Hilli