Uutiset

JATKOSOPIMUS: ALEKSI NIKON PELIT JATKUVAT HERMEKSESSÄ!

21.5.2018

Viime kaudella Sportista Hermekseen siirtynyt laitahyökkääjä jatkaa myös tulevan kauden

Aleksi Nikko, 20, pelasi viime kaudella 37 ottelua Sportin A- nuorissa tehoin 5+6 ja jäähyminuutteja kertyi 89. Siirryttyään Hermekseen Nikko teki runkosarjassa kuudessa ottelussa kaksi maalia ja otti yhden kahden minuutin jäähyn. Karsintapeleissä KOOVEE:ta vastaan neljässä pelissä kaksi maalia, joista toinen oli game 5:en voittomaali mikä varmisti paikan Hermekselle Mestikseen myös tulevalle kaudelle. Karsintapeleissäkin kovaotteinen laituri pystyi pelaamaan melko kurinalaisesti sillä kakkosia kertyi kolme.

Sopimus on vuoden mittainen ja kesän ajan Aleksi harjoittelee Sportin A:n sekä edustusjoukkueen mukana. Toukokuun aíkana Nikko on harjoitellut jäällä Sportin edustusjoukkueen matkassa Ari-Pekka Pajuluoman alaisuudessa. Elokuussa Nikko liittyy Hermeksen mukaan ja pelaa talven Kokkolassa Mestistä.

Aleksi NikKo odottaa uutta innolla:

-Jäi hyvät fiilikset keväästä ja odotan jo innolla seuraavaa kautta. Harjoittelen kesän Vaasassa Sportin mukana ja ensi kaudella on tavoitteena kehittyä edelleen pelaajana ja auttaa Hermestä menestymään.

Hermeksellä on nyt yhteensä 17 pelaajasopimusta kaudelle 2018-2019.