Uutiset

GAME 5 – SARJA KATKOLLA HERMEKSELLE KOTIKAUKALOSSA LAUANTAINA

23.3.2018

Hermes haki perjantaina vierasvoiton KOOVEEsta ja siirtyi ottelusarjassa 3-1 johtoon. Kotijoukkue on mahdollisuus katkaista sarja lauantaina ja lunastaa Mestis-paikka myös kaudeksi 2018-2019. Ottelusarjan katkaiseminen vaatii neljä voittoa.

Hermes haki perjantai iltana 0-3 voiton Tampereen Hakametsästä. Koko joukkueen voitto, mutta kaksi nimeä on nostettava esille sillä maalivahti Samuel Jukuri nollasi KOOVEEn toistamiseen Tampereella ja ottelusarjaan paluun tehnyt Hermes- kapteeni Samu Markkula syötti kaikki Hermeksen maalit. Kahden tehopisteen iltaa viettivät myös Markkulan ketjukaverit Jesse Huhtala (1+1) ja Joonas Sammalmaa (0+2).

Lauantai-iltana on siis luvassa Kokkolan jäähallissa todellinen jännitysnäytelmä kun Hermes hakee voittoa illan kamppailusta jossa se haluaa lunastaa paikan Mestikseen myös tulevaksi kaudeksi kun taas KOOVEE yrittää viedä ottelusarjan vielä seuraavalle viikolle, jossa pelattaisiin ottelut nro 6 ja 7. Hermes esiintyy kotiyleisölle varmasti samalla ilmeellä kuin joulukuusta asti on esiintynyt, mutta nähtäväksi jää mitä KOOVEEn valmennus Jyrki Rantalan johdolla muuttaa sillä viimeiset kolme ottelua Hermes on vienyt nimiinsä ja nyt on viimeinen hetki kääntää kurssi.

Illan otteluun Hermeksen pörssikärkenä lähtee keskushyökkääjä Mikko Virtanen. Virtanen on koko karsintasarjan pistepörssissä sijalla kolme kun neljässä ottelussa keskushyökkääjä on tehnyt 4+2 tehot. Toisena sisäisessä pörssissä on pelin vähemmän pelannut Samu Markkula ja kolmantena Hermes- kasvatti  Joonas Sammalmaa. Kaksi nollapeliä sarjassa pelannut Samuel Jukuri on torjunut pelit 94.12% tarkkuudella.

Tiesitkö että…

– Hermes johtaa sarjaa otteluvoitoin 3-1. Sarjan voittamiseen ja Mestis- paikkaan vaaditaan neljä voittoa. Hermeksellä on mahdollisuus katkaista sarja huomenna kun taas KOOVEE tarvitseen voiton että sarja jatkuu keskiviikkona Tampereella. Sarjan mahdollisesti viimeinen ja ratkaiseva ottelu pelattaisiin Kokkolassa viikon kuluttua perjantaina.

Seuraa heitä!

Samu Markula, Hermes

– Joukkueen kapteeni on koko kauden ollut paras pistemies eikä työmoraalissakaan ole ollut puutteita. Taistelee huomennakin logolle.

Samuel Jukuri, Hermes

– Vaikea sarja sillä ajoittain laukauksia vähän ja kun niitä tulee ne ovat vaarallisia. Kaksi nollapeliä on varmistanyt voitot Tampereelta. Ollut koko kauden luotettava.

Antti Hilden, KOOVEE

– 37- vuotias Hilden pelaa 25 minuutin verran ottelussa tässä temmossa. Jos KOOVEElla on ylivoima on Hilden kentällä, jos pelataan alivoimaa on Hilden kentällä. Ehdottomasti Mestis- tason pelaaja vieläkin, eikä turhaan nauti valmentaja Rantalan luottamusta.

GAME 5 HERMES – KOOVEE K-RAUTA DREAM BUILDER AREENALLA LAUANTAINA 24.3. KELLO 17.00. TERVETULOA!