Uutiset

HALLITSEVA MESTARI HERMEKSEN TESTIIN KESKIVIIKKONA

14.2.2018

Kokkolan Hermes – SaPKo keskiviikkona kello 18:30 K-Rauta Dream Builder Areenalla

Hermes kohtaa hallitsevan Mestis- mestarin sekä sarjakakkosen SaPKon Savonlinnasta keskiviikon tulikuumassa ottelussa Kaarlelankadun pyhätössä. Kotijoukkue Hermes on sarjassa sijalla 11, mutta haluaa ylöspäin ja viimeisimmässä ottelussa sen sai kokea vierailija K-Vantaa joka poistui kaukalosta 6-1 tappion kanssa. Kotijoukkue taistelee uskottavasti play-off paikasta kun taas vastustaja SaPKo on sen jo käytännössä lunastanut itselle 76 sarjapisteellä. Kotietukin on hyvin lähellä, sillä sarjavitonen TUTO on 10 pisteen päässä.

Muutoksia pelaajistossa – Kestilä palaa ja Laitamäki sekä Nikko sisään

Hermes koki tiistain harjoituksessa harmittavan menetyksen sillä Niko Kuiri poistui harjoituksesta loukkaantuneena, eikä ole huomenna pelaavassa kokoonpanossa. Vastaavasti tulopuolella on yhteensä kaksi uutta pelaajaa tälle kaudelle kun Vaasan Sportin puolustaja Juho Laitamäki liittyy joukkueeseeen toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella. Vaasasta Kokkolaan siirtyyy myös seuran A- nuoria koko kauden edustanut Aleksi Nikko joka on loppukauden sopimuksella Kokkolassa.

Lisäksi keskiviikon otteluun Hermes saa mieluisan paluumuuttajan kun viisi peliä Lahden Pelicansia edustanut Aku Kestilä palaa joukkueen vahvuuteen.

Hemeksen tehokkain kolmikko on on mukana keskiviikkona sillä kapteeni ja kultakypärä Samu Markkula 9+20 sekä tulikuuma ketjukaveri Joonas Sammalmaa 11+16 saavat tuekseen kauden kolmanneksi tehokkaimman Aku Kestilän 9+15, joka on pistekeskiarvoltaan sarjan johtava pelaaja kun 21 ottelussa keskushyökkääjä on tehnyt 24 pistettä.

Tiestitkö että..

– Kärppien sopimuspelaajista Kokkolassa harjoittelee edelleen myös Radek Koblizek joka on vielä pelikiellossa illan ottelusta, mutta vapautuu siitä SaPKo-pelin jälkeen. Myös kuukauden päivät sivussa ollut Tuomas Vartianen on aloittanut jääharjoittelun.

Seuraa heitä!

Aku Kestilä, Hermes

– Hermeksessä hurjalla tahdilla pisteitä tehnyt keskushyökkääjä jatkoi samaa tahtia myös liigassa kun Pelicansissa pelatut viisi ottelua toivat 1+2 tehopisteet. Ehdottomasti sarjan kirkkaimpia tähtiä joka kannattaa ottaa seurantaan.

Joonas Sammalmaa, Hermes

– Sniper. Verkko on alkanut heilua siihen tahtiin että tämän miehen kanssa kannattaa olla hereillä. Komeita maaleja sellaisista paikoista joista moni ei edes yritä maalintekoa.

Taavi Tiala, Hermes

– Kun katsoo miehen peliä niin tekee mieli lähteä itsekin töihin. Vaikka pilkkomaan puita tai mitä tahansa. Työmies jolla on potentiaalia nousta tässä sarjassa myös tuloksen tekijäksi, eikä siihen mene kauan.

HERMES – SAPKO K-RAUTA DREAM BUILDEN AREENALLA KELLO 18:30. TERVETULOA!