Uutiset

HERMES OTTI REVANSSIN ROKISTA

28.10.2017

Kokoonpanoa isosti rukannut Hermes haki voiton Rovaniemeltä.

RoKin ylivoimamaali jäi tasaisen ensimmäisen erän ainoaksi osumaksi. Toinen erä oli Hermeksen hallintaa mutta hyvistäkään paikoista ei vierasjoukkue tämän kauden teeman mukaisesti maalia saanut vaan tasoitusmaaliin tarvittiin RoKin maalivahdin virhettä minkä Lestijärven lahja Hermekselle Taavi Tiala (kuvassa) käytti hyväkseen. Hermeksen voittomaalin kolmannessa erässä teki ylivoimalla aikuisten sarjan ensimmäisellä osumalla Niko Kuiri Ville Rajalan ja Janne Pälveen esityöstä. Kotijoukkueen yrittäessä kavennusta ilman maalivahtia tekivät luottopuolustajiksi nousseet Jere Rantala ja Niki Blomberg maalin mieheen ja loppulukemiksi 1-4.

Mestis jatkuu Hermeksen osalta ensi viikolla Imatralla Ketterää vastaan perjantaina, paluumatkalla lauantaina on vastassa Tampereen seudun LeKi. 

Ottelutilastot