Uutiset

JUUSO RÄMÖ EI JATKA HERMEKSESSÄ

22.9.2017

Kokkolan Hermes ja Juuso Rämö purkivat sopimuksen yhteisymmärryksessä

Tälle kaudelle Kokkolaan ja Hermekseen Tampereelta siirtynyt Juuso Rämö ei jatka Keskipohjanmaalla. Rämön sopimus oli voimassa kauden 2017-2018 ja se sisälsi myös seuran option kaudesta 2018-2019.

Osapuolet katsoivat kuitenkin että jo tässä vaiheessa sopimuksen jatkamiselle ei ollut edellytyksiä. Rämö kerkesi olla Kokkolassa elokuun alusta saakka ja pelasi joukkueen mukana neljä harjoitusottelua.

Urheilujohtaja Pasi Tuukkanen:

– Juuso Rämö tuli Hermekseen sillä ajatuksella että viime kauden hyvä loppukausi saisi jatkoa Hermeksessä ja nimenomaan tulosyksikössä. Nyt kuitenkin rooli oli jäämässä niin pieneksi ja varsinkin sellaiseksi mikä ei tukenut Juuson vahvuuksia. Päädyttiin keskusteluiden jälkeen että on parempi hakea haasteita muualta.