Uutiset

KAKSI PISTETTÄ JYVÄSKYLÄSTÄ

22.10.2016

Hermes 3-2 voittoon voittolaukauskisassa Niklas Appelgrenin osumalla.

Hermeksen hienokseltaan hallitseman ensimmäisen erän ainoan maalin teki Hermes ylivoimalla Ondrej Mikulan laittaessa maalivahdin torjuman kiekon sisään.

Toista erää Hermes hallitsi melkein loppuun asti ja siirtyi hienoon syyskuntoon päässeen Antti Paavilaisen (kuvassa) rannelaukauksella 2-0 johtoon. Erän loppupuolella unohtui kotijoukkueen kultakypärä Riku Pitkänen yksin vierasmaalille ja viimeisteli varmasti kavennuksen. Maalin jälkeen peli tasoittui huomattavast Hermeksen mennessä kuitenkin johdossa erätauolle.

Kolmannessa erässä Hermes sai osin epäonnekkaitakin rangaistuksia ja peliä vei pitkiä aikoja kotijoukkue tekemättä kuitenkaan maalia ylivoimalla. Tasoituksen Akatemia teki tasakentällisin epäonnistuneen purkukiekon jälkeen. Maalintekijänä Kokkolassa viime kaudella pelannut Robert Rooba.

Jatkoaikakaan ei tuonut ratkaisua vaan jouduttiin voittolaukauskisaan. Siinä Juraj Holly torjui kaikki kolme kotijoukkueen yritystä ja Hermeksen kultakypärä Niklas Appelgren onnistui ainoana tehden taitavasti voittomaalin.

Viisi pistettä viikonloppuna kerännyt Hermes nousi sarjassa jo neljänneksi. Seuraava peli on viikon päästä perjantaina kotona, vastassa aina mielenkiintoinen TUTO.

Ottelun tilastot      Huippuhetket ja maalikooste (JYP-Akatemia YouTube)

 

Nuorten Mestiksessä Hermes vieraili Turussa missä TUTO oli parempi maalein 6-2. Seuraavaksi nuorilla on vastassa SaPKo kotona ensi lauantaina 29.10. klo 17:00.

Ottelun tilastot