Uutiset

Viestintä uudelle tasolle – Rookie communications ja Hermes yhteistyöhön

Kokkolan Hermes on aloittanut yhteistyön viestintätoimisto Rookie Communications Oy:n kanssa seuran viestinnän ja brändin kehittämiseksi. Yhteistyö kohdistuu erityisesti faniviestintään, yhteistyökumppaneihin ja työnantajamielikuvan kehittämiseen.
”Hermeksen viestinnässä otamme seuraavan askeleen yhdessä Rookie Communications Oy:n kanssa. Laadukas sisällöntuotanto ja ajankohtainen viestintä ovat nykyaikaa ja palvelevat sekä kannattajia että kumppaneitamme. Hermeksellä on pitkät perinteet, ja niitä kunnioittaen lähdemme brändiämme uudistamaan. Hienoa saada alan ykköskentän osaamista joukkueeseemme!”, toteaa Hermeksen toiminnanjohtaja Mikko Aho.

Rookie Communications Oy:n toimitusjohtajalla Arttu Käyhköllä sekä liiketoimintapäälliköllä Antti Meriläisellä on molemmilla vahva jääkiekkotausta, ja onpa Käyhkö aikoinaan Hermeksessä hetken pelannutkin.
”Hermeksellä on hyvä noste päällä, ja on hienoa päästä mukaan matkaan. Vauhdilla kehittyvä Kokkolan talousalue on meille työnantajabrändäykseen ja rekrymarkkinointiin erikoistuneena toimijana hyvin kiinnostava ja uskomme tämän yhteistyön olevan erittäin hedelmällinen sekä Rookien, Hermeksen että Hermeksen kumppaneiden näkökulmasta”, Käyhkö sanoo.

Rookie pitää Hermeksen kumppaneille puheenvuoron viestinnästä ja työnantajamielikuvan merkityksestä toimiessaan otteluisäntänä Hermes-TuTo-ottelussa 27. syyskuuta.