Uutiset

Pelaajasiirto julki ja Hermes osaksi kesäistä kauppatoria

Välikatsauksessa vihjaistu pelaajasopimus on solmittu ja seura on valmiina julkistamaan sen.
“Neuvottelut kävivät vielä hetki sitten kuumina, mutta lopulta yksityiskohdat saatiin iloksemme kasaan rivakasti, arvioitua nopeammin. Kiitokset siitä pöydän toiselle puolelle. Kyseinen pelaaja on todella tärkeä seuralle ja olemme erittäin innoissamme allekirjoitetusta sopimuksesta.” Urheilutoimenjohtaja Vehmanen riemuitsee.

Sopimus tiedotetaan huomenna klo 17:30 kesäisissä merkeissä. Hermes avaa Kokkolan kauppatorille Ke 26.6. (Klo 15-19) kesän kunniaksi torikioskin, joten paikka ja aika on mitä otollisin uuden pelaajasopimuksen julkistamiselle. Tule kuulemaan uuden pelaajan mietteet ja nauttimaan ilta-torin tunnelmasta.

Hermes-Kesäkioski on avoinna kauppatorilla, suihkulähteen vieressä, koko kesän (säävarauksella). Tarjolla kahvin, virvokkeiden, makkaran ja makeisten lisäksi fanituotteita. Oivallinen paikka istahtaa nauttimaan kaupungin kesästä. Avajaistarjouksena keskiviikkona 26.6. kaikki fanitavarat -25%!

Avoinna: Ke 15-19, Pe 15-19, La 10-14.