Uutiset

U20-mestaruuden takuumies saapuu Kokkolaan – Valtteri Karnaranta ja Hermes sopimukseen

Tuore Suomen mestari Valtteri Karnaranta näytteli keväällä keskeistä roolia Porin Ässien U20-ryhmän nostaessa Legacy Bowlin ilmaan. Oululaislähtöinen hyökkääjä voitti sarjan pudotuspelien syöttöpörssin sekä oli jakamassa pistepörssin voittoa tehoin 4+14=18. Runkosarjakaan ei “Karnalta” sujunut hassummin, sillä mies kirjautti loukkaantumisista huolimatta 20 otteluun tehot 6+19=25. Edellisellä ehjällä kaudella 22-23 syntyi 41 ottelussa vaikuttavat 53 tehopistettä. Nämä otteet ovat siivittäneet myös Liiga-jäille ja pääsarjatason kokemusta on kertynyt 27 ottelun verran. Mestiksessä hänet on nähty Kiekko-Vantaan riveissä yhdessä ottelussa. Karnarantaa on kuvailtu vahvan tuloksentekopotentiaalin omaavaksi pelaajaksi. Luonnehdintojen mukaan kyseessä on juonikas ja taitava hyökkääjä, jolla on työmoraali kunnossa.

Tervetuloa Kokkolan Hermekseen Valtteri!