Uutiset

Periksiantamaton soturi nähdään jatkossakin

Hyökkääjä Arttu Heikkilä ja Hermes ovat solmineet jatkosopimuksen. Kyseessä on todellinen jumalrinta, sillä hän on kantanut punaista tähtinuttua U16-nuorista saakka. Taistelijasielustaan tunnettu soturi pistää itsensä likoon illasta toiseen ollen todellinen profiilipelaaja joukkueelleen. Kevään semifinaalisarjassa nähtiin tapahtumasarja, joka kiteytti Heikkilän persoonan: Omalta alueelta ulos taisteltu kiekko – jäähän pudottanut taklaus – maaliin johtanut laukaisu. Heikkilä jäi toviksi jään pintaan, mutta aina löytyi staminaa hieman myöhästyneelle tuuletukselle ja joukkuetovereiden “fist-bump” -rivistölle. Ja seuraavassa ottelussa mies viiletti jälleen tutulla sykkeellä.

Syöty kiekko, vastustajan hyökkäyksen tyrehdyttänyt niitti vai armottoman miekkailun tuloksena syntynyt maali?
“Syöty kiekko.”

Millä 500 km bussia selvitetään?
“Menomatkan nukkumalla ja paluumatkan korttipeleillä.”

Paras paikka maailmassa?
“Oma sänky.”