Uutiset

Hyökkääjä Joonatan Lempiäinen Hermeksen vahvuuteen

Joonatan Lempiäinen SaiPan organisaatiosta liittyy ensi kaudeksi Hermekseen. Varsin mukavin tehoin eheitä U20-SM -kausia pelannut (kausi 23-24: 20+22=42, 43 ottelua) hyökkääjä valmistautuu Mestis-debyyttiinsä. Kahden edellisen kauden plusmiinus tilastoja tarkastellessa mies on ollut askissa aina kun on kihahtanut vastustajan päädyssä ja pisteiden valossa usein kihauttajana.

Tervetuloa Hermekseen, onko paikka entuudestaan tuttu?
“Kiitos! Kerran olen Kokkolassa käynyt Hermestä vastaan pelaamassa, mutta siitä ei oikeastaan ole hirveästi muistikuvia. Mutta innolla odotan, että pääsen pukemaan Hermes-paidan ja kesän lopussa muuttamaan Kokkolaan, uuteen kaupunkiin!”

Kummasta suuremmat “kicksit” maalinteossa: täydellinen laukaus vai Forsberg-harhautus?
“Täydellisestä laukauksesta. Aina kun se onnistuu, niin siinä vaan on sitä jotain.”

Mikä palauttaa parhaiten pelin jälkeisenä päivänä?
“Riittävä lepo ja hyvä sauna siihen päälle.”