Uutiset

Hermes ja Bolt.Works Kokkola yhteIstyöhön

Hermeksen toiminnanjohtaja Mikko Aho:

”Rakensimme kevään aikana yhteistyötä ja nyt lähdemme sitä yhdessä toteuttamaan. Ensi kaudelle yksi tärkeä teemamme on ottelutapahtumat. Tarvitsimme lisää ammattitaitoista työvoimaa palvelemaan katsojia sekä varmistamaan laatua joka ottelussa. Löysimme yhteistyölle ratkaisun joka palvelee erinomaisesti molempia osapuolia. Kiitos Jarno ja koko Boltin ryhmä. Tästä on hyvä jatkaa ensi kauden valmisteluja!”

”Mahtavaa lähteä toteuttaamaan uudenlaista ja innovatiivista seurayhteistyötä Hermeksen kanssa. Hermes ja Bolt.Works ovat arvoltaan myös samankaltaiset eli ammattimainen, yhdessä, läpinäkyvä, vastuullinen ja edelläkävijä. Hermeksen kumppaneille haluamme tarjota henkilöstöpalveluita laadukkaasti vuokran sekä suorarekrytoinnin merkeissä. Arkeamme on välittää alan ammattilaisia HoReCan, kiinteistöpalvelun, raksan, infran, teollisuuden sekä toimiston puolelle.”

Kommentoi Bolt.Worksin myyntipäälikkö Jarno Reinikainen.

Työntekijätarpeista kyselyt,

Jarno Reinikainen
050 313 9892
jarno.reinikainen@bolt.works