Uutiset

Hermeksen hyökkäykseen tamperelaista voimaa – Puikkonen ja Pasonen sopimukseen

Hyökkäysosasto täydentyy kahdella uudella tuttavuudella. Topi Puikkonen hyppää Kaarlelankadun Pyhätön askiin pienemmästä kaukalosta, sillä mies pelasi kauden 23-24 Yhdysvaltojen NAHL (North American Hockey League) -liigassa Amarillo Wranglersin väreissä. Yhdysvaltojen suurimmassa juniorijääkiekkoliigassa syntyi 60 ottelussa mukavat tehot 25+24=49. Ilveksen kasvattina Puikkonen on pelannut koko junioriaikansa U20:siin saakka “tupsukorvien” riveissä. Toinen tamperelaisvahvistus Otto Pasonen aloitti junioripolkunsa Tapparasta ja ehti pelata KOOVEEssä ja lopulta Ilveksen U20-ryhmässä. KooKoon U20:stä työteliäs sentteri siirtyi kaudeksi 23-24 Mestikseen FPS:n miehistöön.

Tervetuloa Hermekseen! Mitä odotatte ensi kaudelta?
Puikkonen:”Kiitos paljon, ensi kaudelta odotan pelejä ja että on paljon porukkaa hallilla.”
Pasonen: “Kiitos kiitos! Ensi kaudesta tulossa varmasti hieno vuosi. Odotan innolla, että päästään tutustumaan toisiimme ja vedetään hieno kausi.”

Pre Game -rituaaleja? Jos ei itsellä, niin mikä on ollut (nimiä mainitsematta) silmiin pistävin joukkuetoverin sellainen?
Puikkonen:”Pallorinki, ei mitään sen ihmeellisempää.”
Pasonen:”Itsellä kuppi kuumaa ja köliin uudet teipit. Alkulämmöt vaihtelee aika usein, mutta jotain sitä tulee aina tehtyä. Muutaman vuoden takaa ainakin yksi on jäänyt mieleen vähän spessummasta rituaalista. Muut laittoi oheiskamat päälle ja lähti lämmöille, niin tää kyseinen kaveri sitten otti aina vaatteet pois ja meni lämpimään suihkuun ottamaan kroppaan lämmön. Jalka kyllä aina kulki kieltämättä..”

Elokuva, jonka pystyy katsomaan kolmannen kerran?
Puikkonen:”Mikä tahansa Hangover.”
Pasonen:”Timanttikyttä!”