Uutiset

Cederberg ja Kilpeläinen allekirjoittivat “jatkopahvin”

Hermeksen puolustuksessa jatkaa kaksi viime kaudelta tuttua puolustajaa. Kauniaslähtöinen Elliot Cederberg liittyi Hermekseen U20-joukkueeseen kaudella 2021-22 ja pelasi viime kaudella ensimmäisen kokonaisen Mestis-kautensa. “Cede” vakiinnutti paikkansa miehistössä ja nousujohteinen viime kausi saa taatusti jatkoa. Veeti Kilpeläinen liittyi Hermeksen ryhmään viime kaudella juuri ennen siirtorajan umpeutumista. Saipan U20:ssä kiekkoillut SaPKon kasvatti pääsi oitis kiinni Mestiksen rytmiin ollen selkeä vahvistus joukkueelleen.

Pelasitte hienon kauden 23-24 ja vakiinnutitte paikkanne olennaiseksi osaksi jengiä, mitä ensi kauteen otetaan mukaan?

Cederberg: ”Otetaan onnistumiset ja Kokkolan hyvä kiekkobuumi keväältä mukaan!”
Kilpeläinen: “Ensi kaudelle mukaan otetaan ennakkoluuloton ja työteliäs tekeminen. Taas on mahdollisuus pelata hieno kausi ja nauttia jääkiekosta loistavien fanien tukemana.”

Mikä tekee Hermeksestä paikan kehittyä ja hankkia kokemusta?

Cederberg: ”Erittäin laadukas arki ja ympäristö, joka antaa mahdollisuuden oppia myös virheistä ja epäonnistumisista!”
Kilpeläinen: “Hermeksessä on arki on laadukasta ja kaikki hoidetaan viimeisen päälle. Silloin voin pelaajana keskittyä vain harjoitteluun ja pelaamiseen, jonka ansiosta kehittyminen on mahdollista. Minulla on Hermeksestä vain hyviä kokemuksia, joten oli helppo päätös jatkaa Kokkolassa.”

Mitä kesällä ei saa unohtaa?

Cederberg: “Viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa, koska se jää vähemmälle kauden aikana.”
Kilpeläinen: “Kesällä ei saa unohtaa reenaamista, mutta pitää myös tietysti välillä nauttia kesästä ja latailla akkuja. Että ollaan syksyllä sitten virkeitä ja valmiita uuteen kauteen!”