Uutiset

Aimo annos taitoa ja kokemusta – Jesse Viskari vetää tähtinutun ylleen

Kokkolan Hermes ja Jesse Viskari ovat solmineen ensi kauden kattavan sopimuksen. Multiosaamisestaan tunnetulla pelaajalla on kykyä hoitaa sekä hyökkääjän että puolustajan tontteja. Viskari siirtyy Hermekseen viime vuosien kestomenestyjästä Ketterästä, jossa mies on viilettänyt tähänastisen Mestis-uransa ja viimeiset neljä kautta todellisessa mitalikannassa. Kyseessä on kaksinkertainen Mestis-mestari ja nelinkertainen finalisti. Listaan voidaan lisätä myös runkosarjan voitto korona-kaudelta 2019-20, jolloin pudotuspelit peruutettiin.

Urheilutoimenjohtaja Petri Vehmanen kommentoi tuoretta hankintaa:
“Jesse ”Jempu” Viskari on kuuluisan Viskarien urheilijasuvun nuorin vesa. Jempu tuo Hermekseen lisää kokemusta voittamisesta ja paljon kiekollista osaamista. Ylivoima on hänen iso vahvuus ja lähtökohtaisesti Jempu tulee pelaamaan meille sentterinä! Hieno mies hienoon seuraan.”

Tervetuloa Hermekseen! Uuden kynnyksellä on aina innostavaa, mikä päälimmäisenä mielessä?
“Ensimmäisenä mielessä on kyllä hyvät fiilikset ja innolla odotan kauden alkua!”

Tottuuko finaaleihin ikinä?
“Ei voi kyllä omalla kohdalla sanoa, että finaaleihin tottuisi ikinä. Kyllä se on aina ihan omanlainen fiilis päästä niitä pelejä pelaamaan.”

Menestyvät joukkueet ovat jokainen omanlaisiaan, mutta mikä yhdistää niitä?
“Oma näkemys on, että menestyviä joukkueita yhdistää laadukas arki ja yhtenäisyys, koska sillä saadaan kaikista se paras versio ulos.”