Uutiset

Veikka Kärjä jatkosopimukseen

Hermeksen puolustus sai toivotun jatkajan kun Veikka Kärjä allekirjoitti jatkosopimuksen. Kärjä liittyi Hermeksen viime kauden ryhmään hyökkääjänä, mutta keskellä talvea tapahtui muutos. Tammikuun aikana täyttynyt sairastupa pakotti Hermeksen järjestämään kokoonpanonsa uudelleen ja Kärjä hyppäsi puolustajan tontille. Kalajokelainen selvitti pelipaikanvaihdoksen parhaalla mahdollisella tavalla ja pesti jäi pysyväksi kauden loppuun saakka plusmiinustilaston jäädessä mukavasti “posin” puolelle. Täydellinen hyppy tuntemattomaan ei kuitenkaan ollut kyseessä, sillä Kärjä mainitsi häärineensä puolustuksessa juniorivuosinaan.

Onko monitoimikoneessa “hyökkääjä-painike” myös ensikaudella?
“Kyllä painike löytyy monitoimikoneesta, nähtäväksi jää käytetäänkö sitä.”

Mikä joukkueena koettu jäi mieleen viime kaudelta?
⁠”Viime kauden playoffit. Uran siisteintä aikaa tähän mennessä huikealla joukkueella!”

Mieleen jäänyt puolustaja-legenda lapsuudesta?
“⁠Sain joskus lempinimeksi Duncan Keith, joten siinä yksi kovan tason legenda, jota on tullut seurattua nuorempana. Suurin esikuva jääkiekossa on kuitenkin oma isoveli, joka sai kipinän syttymään tähän lajiin.”