Uutiset

Kokkolan Hermeksen uusi valmennusjohto – Ruoriin tarttuu Simo Liukka apunaan Samu Hulkko

Kaalelankadun Pyhätössä ovat tulevan lätkäkauden valmistelut jo hyvässä vauhdissa ja ensimmäisenä esitellään tuleva valmentajakaksikko. Komennon päävalmentajana ottaa Imatralaislähtöinen 48-vuotias Simo Liukka. Kuluneina vuosina vahva työ SaiPan junioreiden parissa huomattiin ja valmentajavastuu lisääntyi nousujohteisesti. Nousu Mestis-valmentajaksi oli luonnollinen askel urakehityksessä.

Liukka on hyvin perillä länsirannikon tähtinutuista ja tämän kevään edesottamukset ovat tuoreessa muistissa:
“On kunnia päästä valmentamaan perinteikkääseen urheilukaupunkiin ja hienoon Hermes-yhteisöön. Kannattajien tuki joukkueelle oli aistittavissa niin paikan päällä, kuin television välityksellä kotisohvalla.”

Ensikauden työrupeama on positiiviinen haaste, jota hän odottaa innolla.
“Tuukka Poikosen perinnöksi jättämät saappaat ovat suuret. Nöyrin ja työteliäin mielin lähdemme niitä täyttämään. Mukavaa kevään odotusta kaikille! Nähdään elokuussa.” Liukka päättää.

Tiimiin apuvanmentajaksi astuu Samu Hulkko. Myös alkujaan Imatralainen Hulkko siirtyy pestiin Rovaniemen Rokin penkin takaa, jossa hän toimi kakkosvalmentajana viimeisen kolmen kauden ajan. Mies janoaa työkokemusta parhaassa ympäristössä.
“Hienoa, että päästiin Hermeksen kanssa sopimukseen ja iso kiitos tästä mahdollisuudesta seuralle. Mahtavaa päästä perinteiseen oganisaatioon, jossa kaikilla on tekemisen meininki ja aito halu tehdä asioita.”

Rovaniemellä Hulkko sai vuolaasti kiitosta työteliäisyydestään ja intensiteetistään. Uuden haasteen myötä liekki palaa kuumana.
“Hermeksessä on jo pitkään tehty hyvää työtä, joten on upeaa päästä tuomaan oma panos tähän yhteisöön. Malttamattomana odotan jo uutta kautta, että päästään joukkueen kanssa töihin.” Hulkko innostuu.

Myös Urheilutoimenjohtaja Petri Vehmanen valotti tilannetta kevätrytinän keskeltä:
“Viime kauden menestys ja pelillinen ilme on herättänyt huomion muualla ja aiheuttanut reipasta pöhinää seuran ympärillä. Tietysti viime kauden pelaajamme ovat esillä muidenkin papereissa, mutta riemastuttavaa on ollut markkinoilla herännyt kiinnostus päästä pelaamaan Hermekseen.

Joukkueen kokoaminen on varhaisen kevään puhdetta ja Pyhätön takahuoneessa onkin jo laadittu nipullinen “pahveja”.
“Tulevan kauden pelaajia on lyöty lukkoon noin kymmenkunta. Tehdään vielä lähiviikkoina ja kuukausina hartiavoimin töitä, että saadaan kilpalukykyinen joukkue kasaan!” Vehmanen summaa.