Uutiset

jesse Haukka jatkaa Hermeksen tolppien välissä

Kokkolan Hermes on solminut vuoden jatkosopimuksen maalivahti Jesse Haukan kanssa. Rautalammilta maailmalle lähtenyt ja mm. KalPan U18-nuorissa kiekko-oppiaan saanut Haukka saapui Hermeksen U20-ryhmään kaudella 2021-22. Huipputorjunnat U20 SM-Sarjassa ja U20-Mestiksessä siivittivät hänet aina edustusjoukkueen maalivahtiosastolle. Tiukassa paikassa kaudella 22-23 Haukka sai täyden torjuntavastuun ja hoiti tonttinsa ilmiömäisesti. Siitä lähtien mies on torjunut Mestis-rupeamansa aikana vakuuttavalla prosentilla ja on nähty myös johtamassa sarjan maalivahtitilastoa.

Haukka on tyytyväinen tuoreeseen “jatkopahviin”:
“Mahtavaa, että saa jatkaa Kokkolassa, jossa on viimeiset kolme vuotta vierähtänyt. Olen nauttinut ajasta täällä ja saanut aikaan hyvin kehitystä. Nyt painetaan hommia ens kautta varten ja tullaan parempana uuteen kauteen!”