Uutiset

semifinaalit 2024: ottelu 3 – Peli-karhut siirtyivät ottelusarjassa johtoon

IPK–Hermes 6-2 (3-0, 0-1, 3-1)

Semifinaalisarja siirtyi Iisalmeen ja pelattavaksi lankesi ottelu 3. Ensimmäisessä erässä maalinteossa kunnostautui isäntäjoukkue. Erän puolivälistä lähtien Peli-Karhut latoivat kolme maalia n. viiteen minuuttiin. Toisen erän viidennellä minuutilla Sisu Yliniemi toi valoa Hermeksen tunnelin päähän pyssyttäen vahvan hyökkäyspään kamppailun jälkeen tilanteeksi 3-1. Näistä numeroista oli lähteminen kolmanteen näytökseen. Kolmen minuutin kohdalla jäähyily kostautui jälleen Hermekselle kun IPK:n Heikkilä lisäsi johtoa maalilla. Tästä pari minuuttia ja seurasi tähtinuttujen kuittaus. Arttu Lausniemen maalinedustapresenssi tuotti kavennuksen 4-2:een. Erän viimeisen vitonen oli jäähyjen värittämä ja tuoksinnan jälkeen IPK onnistui siirtyä 5-2 johtoon. Iisalmelaisten Ludvig Persson suti vielä tyhjään maaliin loppulukemat 6-2 ja ottelu oli valmis aikakirjoihin. Voiton myötä ottelusarjan johto vaihtui IPK:lle.