Uutiset

Playoffs 2024: Ottelu 4 – Hermes otti kolmannen kiinnityksen

Kuva: Andrea Lindvall

Hermes – jokerit 3-1 (1-0, 1-1, 1-0)

Playoffs -sarjan neljäs ottelu käytiin Kokkolassa tiistaina. Ensimmäisessä erässä molemmilla joukkueilla oli huippupaikkansa, mutta maalivahdit molemmissa päissä pitivät lukemat aisoissa. Hienoista torjunnoista huolimatta Hermes korkkasi maalitilinsä ajassa 13:09. Topias Liljamo ajoin vahvasti maalille, mutta laukauksen sijaan jätti lätyn toisessa aallossa viilettäneelle Arttu Lausnimelle. ”Laussi” naulasi välittömästi pienestä kulmasta Hermeksen johtoon. Toisessa erässä Jokerit tuli rinnalle heti kolmen minuutin pelin jälkeen. Tästä kaksi minuuttia ja Hermes kuittasi: ”Rane” Ahola löysi Tommi Laakson puolen vaihdolla. Laakso neppasi punanutut 2-1 johtoon, joka piti toisen erän loppuun. Kolmas erä oli kiivasta kiekkoa ja Jokerit hakivat tasoitusta vimmatusti. Hermes piti pintansa ja lopulta Eemeli Takala löi limpun tyhjiin. Seuraavassa ottelussa on siis mahdollisuus katkaista sarja.