Uutiset

Playoffs 2024: ottelu 2 – Hermes vei hurjan trillerin

Kuva: Sami Mutka

Hermes-Jokerit 3-2 ja (1-1, 0-0, 1-1, 1-0)

Pudotuspelisirkus saapui vuorostaan Kaarlelankadun pyhättöön runsaslukuisen yleisön jännitettäväksi. Edellisessä ottelussa tappion kärsineet Jokerit tulivat peliin kovalla sykkeellä. Hermes oli valmistautunut taistoon niinikään hyvin ja tuloksena oli railakas ja tasavahva vääntö. Varsinaisen peliajan maalit tehtiin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä vuorovedoin, joten voittaja oli löydettävä jatkoerässä. Sitä ehti kulua lähes pyöreä minuutti, kun Santeri Sulku rynnisti vahvasti Jokereiden puolustusalueelle ja pyssytti maalia tuloksena torjunta. Vanavedessä viilettänyt Topias Liljamo haistoi paluukiekon ja räjäytti epäröimättä hurmioituneen sini-punaisen meren. Hermeksen veräjällä ilmiömäinen Visa Vedenpää hoiti oman osansa loistavasti kopaten 43 laukausta.